Machevo collectief op Powtech 2013 succesvol

2013 powtech 2web

2013 powtech 2webEen debuut voor Machevo in het buitenland. Van 23 tot en met 25 april nam een aantal Machevo leden voor het eerst gezamenlijk deel aan de Powtech 2013 in Nürnberg, Duitsland. Nestinox B.V., Jongia Mixing Technology, TBMA Europe B.V. en Heinkel Process Technology GmbH deelden een standoppervlakte van 50m2 onder de vlag ‘Dutch Process Specialists’ van Machevo. De verwezenlijking van een concept bedacht en georganiseerd door onze werkgroep ‘Buitenlandse Beurzen’.

Kruisbestuiving door samenwerking
Het Machevo collectief op de Powtech was een soort one-stop-shopping concept, een stand waarbij alle producten en diensten op één locatie werden aangeboden. Hierdoor bleven de bezoekers (75% afkomstig uit Duitsland) langer op de stand. De stand had een open indeling en weinig wanden, waardoor het voor bezoekers zichtbaar was dat het om een collectief ging. Naast de individuele presentatie werkte de samenwerking optimaal door kruisbestuiving met het doorverwijzen van leads.

20130423 hollandseborrel powtech webHollandse Borrel goed bezocht
Op de eerste beursdag organiseerde het collectief een ‘Hollandse Borrel’ voor alle Nederlandse deelnemers aan de Powtech. Dit initiatief werd goed gewaardeerd, circa dertig Nederlandse deelnemers en bezoekers namen hier enthousiast aan deel. (Foto Vezor Media van de Hollandse Borrel)

Vervolg voor de toekomst
Het Machevo collectief kan achteraf als geslaagd worden beschouwd. Er is bij de werkgroep en het bestuur voldoende vertrouwen ontstaan; een bewijs dat een dergelijk concept ook bij andere beurzen succesvol kan zijn in de toekomst. U kunt dan ook een vervolg van deze opzet verwachten.

Ledenenquête
Uit onze ledenenquête van maart 2013 bleek dat meer dan de helft van de leden (61,1%) vindt dat de vereniging dit soort initiatieven moet ondernemen. Maar liefst 33,3% is van mening dat Machevo vaker collectieve (buitenlandse) beursdeelnames zou moeten organiseren. Klik hier voor een volledig rapport van de ledenenquête.

Bekijk al het nieuws

Onze partners

Alle partners