Machevo biedt unieke kans voor lezing tijdens Solids Antwerpen

Altijd al uw ideeën, kennis en gedachten willen delen met vakgenoten tijdens hèt jaarlijkse netwerkmoment voor de poeder- en bulkindustrie in de Benelux? Machevo biedt drie van haar leden de kans om een inhoudelijke lezing te verzorgen van 30 minuten op 24 en 25 maart 2021 tijdens Solids Antwerpen.

Er geldt maar één regel: het mag géén commercieel getint verhaal over uw bedrijf zijn. De lezing moet prikkelende content bevatten, dat beursbezoekers aan hun stoel gekluisterd houdt. Denk dan bijvoorbeeld aan een inspirerend verhaal over noodzakelijke veranderingen, die de poeder- en bulkindustrie naar een nieuw hoogtepunt zouden kunnen brengen. Of misschien wel een gedreven verhaal over digitalisering en opkomende, innovatieve technologieën, waar vanuit de branche veel meer aandacht voor zou moeten zijn.

U bepaalt zelf het onderwerp
Of het nu een onderwerp betreft gericht op de economie, innovatie, bedrijfsprocessen of de coronacrisis en wat het ‘nieuwe normaal’ precies betekent voor de procesindustrie: u bepaalt het onderwerp! Zolang het maar interessant is voor bezoekers van Solids, een reclameverhaal achterwege blijft en de lezing 30 minuten duurt: inclusief een kort Q&A moment aan het eind van uw lezing.

Ga voor die unieke kans!
Wilt u aanspraak maken op deze unieke mogelijkheid om uzelf en uw verhaal aan tal van specialisten uit uw vakgebied te presenteren? Stuur dan een e-mail met daarin het onderwerp, een korte samenvatting van uw lezing en uw contactgegevens naar secretariaat@machevo.nl. De lezing zal plaatsvinden op 24 of 25 maart 2021. De exacte datum en het tijdstip volgt later.

Advanced Engineering
Het tweedaagse festijn op 21 en 22 oktober in Antwerpen biedt dit jaar bovendien nog iets extra’s. Door corona kon Advanced Engineering, het event voor innovaties op het gebied van productontwikkeling, eerder geen doorgang vinden. Het programma van deze vakbeurs is om die reden geïntegreerd in Solids Antwerpen.

Geef hier uw idee voor een lezing door

Bekijk al het nieuws

Onze partners

Alle partners