Maar liefst vijf nieuwe leden in het eerste kwartaal van 2014

Logo Kusters web

In het eerste kwartaal mogen we maar liefst vijf nieuwe leden van harte welkom heten! Wij stellen ze graag aan u voor: Kuster Recycling Solutions B.V. uit Venlo, Rossi Benelux B.V. uit Nijkerk, Rotary Trading Company B.V. uit Brielle, Surplus Select B.V. uit Swifterbant en Tebodin Netherlands .V. uit Deventer. Wij zijn verheugd om deze nieuwe leden aan u voor te stellen en wensen hen een prettige samenwerking toe binnen onze vereniging.

Kusters Recycling Solutions B.V.
Logo Kusters webVoor Kusters Recycling Solutions , onderdeel van Royal Dutch Kusters Engineering B.V., is de Machevo & Bulk Vereniging een organisatie waar ze het belang al jaren van kent. Met de Industrial Processing beurs in het vooruitzicht, was dit voor hen een mooie gelegenheid om lid te worden. “Lid zijn van de Machevo & Bulk vereniging geeft ons de mogelijkheid om de markt te monitoren en hiermee relevante informatie en nieuws te vergaren. Daarnaast willen we natuurlijk graag nieuwe contacten opdoen, ook via de beurzen”, aldus Jeroen Kusters, Chief Commercial Officer.

Kusters Recycling Solutions is gespecialiseerd in het aanbieden van afval oplossingen die het productieproces efficiënter maken. Deze zeer uitlopende en custom-made oplossingen stellen de klanten in staat waardevolle grondstoffen terug te winnen uit afgekeurde eindproducten en productafval en -uitval welke zijn ontstaan tijdens het productieproces. Kusters Recycling Solutions is expert in het integreren van bestaande technologieën in nieuwe oplossingen. Een goed voorbeeld hiervan is het terugwinnen van waardevolle koffie uit afgekeurde koffiepads met 100% behoud van smaak, geur en kleur. De onderscheidende kracht wordt gevormd door het combineren van knowhow op het gebied van onder andere shredders, granulatoren, scheidingstechnieken en briketteerpersen.

Meer informatie over Kusters Recycling Solutions en haar producten en diensten kunt u vinden op www.kustersrecyclingsolutions.com.

Rossi BeNeLux B.V.
Logo Rossi webDe heer Fons Dabekaussen, General Manager, kent onze vereniging nog van de periode dat Rossi Benelux onderdeel was van Habasit Nederland. “Het lidmaatschap is een onderdeel van onze
strategie: naamsbekendheid vergroten, content delen, zo veel mogelijk verdieping en uitbreiden van onze klantrelaties, etc. Lidmaatschap van de Machevo & Bulk vereniging geeft ons de mogelijkheid om dichter bij onze klanten te staan, te ervaren wat er leeft en welke behoeften er zijn”.

Rossi BeNeLux B.V. is onderdeel van het Italiaanse Rossi S.p.A. (Modena), één van Europa ’s grootste producenten van motorreductoren, tandwielkasten en elektromotoren. Rossi S.p.A. is onderdeel van de Zwitserse Habasit groep (Reinach,Basel). De BeNeLux vestiging van Rossi is in 2013 verzelfstandigd, na een aantal jaren als divisie binnen Habasit Netherlands geopereerd te hebben. Het leveringsprogramma van Rossi bestaat uit elektromotoren, motorreductoren en tandwielkasten voor industriële toepassingen, waarbij met behulp van aanvullende componenten complete klantspecifieke oplossingen geboden kunnen worden. De nadruk ligt op duurzaamheid, efficiency en kwaliteit (o.a. standaard een drie jarige garantie). Voor de BeNeLux ligt de focus op industrieën gerelateerd aan Material Handling, Procestechniek, Food & Beverage en de Maritieme sector. Terwijl internationaal Rossi S.p.A. ook zeer actief is in de mijnbouw en staalindustrie. Logisch indien men bedenkt dat Rossi tandwielkasten produceert met koppels tot 3.000.000 Nm.

Meer informatie over Rossi Benelux kunt u vinden op de website www.rossi-group.nl.

Rotary Trading Company B.V.
Logo Rotary-Trading-CompanyDe heer Kees Jan Grin, Manager Sales & Operations bij Rotary Trading Company (kortweg RTC), kent onze vereniging van de verschillende bladen waar men op geabonneerd is (SolidsProcessing en Bulkgids). Na bij de jaarvergadering aanwezig te zijn geweest, heeft RTC Brielle besloten per 01-01-2014 lid te worden. De heer Grin verwacht van het lidmaatschap nieuwe informatie te verkrijgen over nieuwe ontwikkelingen binnen de brancheorganisatie van Machevo om hiermee gerichter nieuwe producten en diensten in het kader van bulktransport, processing en solids te kunnen ontwikkelen. Daarnaast is de heer Grin erg geïnteresseerd in de marktonderzoeken die de vereniging uitvoert, de nieuwsbrieven met markt- en product informatie en de interessante bijeenkomsten gerelateerd aan telkens weer een actueel onderwerp.

Rotary Trading Company (sinds 1978) levert standaard en high performance producten, service en advies op het gebied van mechanical seals, seal producten, afsluiters (pinch valves) en pompen (mono pompen, slagen pompen). Naast service en merkonafhankelijke repair activiteiten, maakt RTC gebruik van exclusieve distributeurschappen om te komen tot klantspecifieke oplossingen.Vanuit een partnership gedachte en -werkwijze voor zowel leveranciers als klanten draagt RTC bij aan de continuïteit en betrouwbaarheid van het productieproces van haar klanten. Deze zijn onder andere actief in de Petro-chemische, food, pharmacy, staal, papier, afvalverwerking en waterzuiveringsindustrie. Zij ervaren Rotary Trading Company als een betrouwbare, toegankelijke en service gerichte partner.

Meer informatie over Rossi Benelux kunt u vinden op de website http://www.rotaryindustry.nl.

Surplus Select B.V.
Surplus Select webDe heer Rick Soepenberg, eigenaar van Surplus Select, kent onze vereniging Van de reguliere vakbladen en beurzen. “Met het verduurzamen van de procesindustrie neemt ook het belang van
hergebruik toe. Surplus Select kan hier een goede rol in spelen. Wij verwachten dat het lidmaatschap ons netwerk in de procesindustrie uit zal breiden en samenwerking met fabrikanten en importeurs zal bevorderen.”

Surplus Select richt zich op het hergebruik van machines binnen de proces-/bulkindustrie. Regelmatig komen goede machines beschikbaar door wijziging in de productie of stopzetting van een activiteit. Deze machines worden door Surplus Select in haar magazijn in Swifterbant bewaard tot er een nieuwe toepassing voor is. Veelal worden machines hergebruikt in andere branches dan waaruit de machines afkomstig zijn. Ook worden veel machines geëxporteerd. De voorraad van Surplus Select is zowel online als bij het bedrijf in Swifterbant te bezichtigen.

Meer informatie over Surplus Select kunt u vinden op de website www.surplusselect.nl.

Tebodin Deventer
Logo Tebodin webAnke Willems, Project Manager bij Tebodin Deventer, kent de Machevo & Bulk vereniging van de vakbladen en de deelname aan verschillende beurzen. Ook is mevrouw Willems door diverse leveranciers op het bestaan van de vereniging gewezen. De aanleiding voor het lidmaatschap is zorgen dat Tebodin een grotere naamsbekendheid in dit vakgebied gaat krijgen. Men kent Tebodin wel als groot ingenieursbureau, maar minder als engineeringbureau dat werkzaam is in de food en bulk industrie. Mevrouw Willems verwacht met het lidmaatschap, naast toename van de naamsbekendheid, veel nieuwe contacten op te doen en zo een groter netwerk op te bouwen.

Tebodin is een internationaal opererend advies- en ingenieursbureau en biedt opdrachtgevers wereldwijd de kennis en ervaring van zo’n 4.900 medewerkers op het gebied van industrie, gezondheid en voeding, olie en gas, chemie, infrastructuur, vastgoed en energie en milieu. Tebodin werkt vanuit bijna 50 kantoren aan projecten, waarvan negen kantoren verspreid in Nederland. Het bureau is onderdeel van Bilfinger SE, een internationaal opererende ‘engineering and services’ onderneming.

Tebodin Netherlands B.V. richt zich op het leveren van slimme, duurzame oplossingen. De unieke kracht van Tebodin is de integratie van consultancy en engineering, aangevuld met projectmanagement, procurement en constructiemanagement voor zowel grote als kleine projecten.

Meer informatie over Tebodin kunt u vinden op de website www.tebodin.com.

Bekijk al het nieuws

Onze partners

Alle partners