Maar liefst vier nieuwe leden in het tweede kwartaal van 2014

altermij logo

In het tweede kwartaal van dit jaar mogen we maar liefst vier nieuwe leden van harte welkom heten! Wij stellen hen graag aan u voor: Altermij-De Gouwe B.V. uit Gouda, Isolatiebedrijf Franssen B.V. uit Druten, Indus Integrated Bulk Logistics B.V. uit Veenendaal en Nirota B.V. uit Sneek. Wij wensen deze nieuwe leden een prettige samenwerking toe binnen onze vereniging.

Altermij-De Gouwe B.V.
altermij logo
Voor de heer Mark Slappendel, Managing Director, was het lezen van onze digitale nieuwsbrief aanleiding om zich aan te sluiten bij onze vereniging. “Contacten leggen met collega’s uit de branche en informatie uitwisselen zijn de voornaamste redenen waarom wij ons aan willen sluiten bij de Machevo & Bulk Vereniging”.

Altermij-De Gouwe ontwerpt, produceert en levert nieuwe (proces)tanks en apparaten van roestvast staal (rvs tanks). Sinds de oprichting in 1946 worden kennis en ervaring met vakmanschap gecombineerd bij de fabricage van diverse soorten RVS opslagtanks, procestanks en mengtanks voor o.a. voedingsmiddelen-, chemische- en cosmetische industrie. De wensen en eisen van de relaties worden vertaald in een efficiënte en duurzame oplossing. Als (proces)specialist biedt Altermij-De Gouwe een haast onbeperkte reeks toepassingen in RVS tanks en equipment. Altermij-De Gouwe combineert ‘maatwerk’ met ‘handel uit voorraad’. In- en verkoop van gebruikte RVS tanks behoort al jaren tot de kernactiviteiten van Altermij-De Gouwe. Wanneer snelle beschikbaarheid en budget doorslaggevende argumenten zijn bij de zoektocht naar tankoplossingen, is er een brede keus aan nieuwe standaardtanks of goede gebruikte RVS opslagtanks, die direct uit voorraad leverbaar zijn.

Meer informatie over Altermij-De Gouwe B.V. kunt u vinden op de website: www.altermij-degouwe.nl.

Isolatiebedrijf Franssen B.V.
Franssen LogoDirecteur Remon Franssen werd door zijn leverancier, Huikeshoven B.V., geattendeerd op het bestaan van de Machevo & Bulk Vereniging. Via ons netwerk wil de heer Franssen met zijn no-nonsens aanpak meer contacten leggen in de procesindustrie. Het motto van Remon Franssen is dan ook: “kan niet, bestaat niet”.

Sinds 1971 is het familiebedrijf Isolatiebedrijf Franssen B.V. gevestigd in Druten. Dagelijks werken 60 isolatiespecialisten aan alle soorten isolatieprojecten waaronder thermische-, brand-, koude- en geluidsisolatie. Gerenommeerde klanten als Danone, Heinz, Intensiv Filter, Oceanco en Cofely werken al jaren wereldwijd in alle voorkomende industrieën zoals procesindustrie, oil&gas, scheepsbouw, offshore etc. Met de certificering van VCA** staat Franssen voor kwaliteit, waarbij veilig en schoon werken op nummer één staat. Isolatiebedrijf Franssen beschikt over de kennis van energiebesparing, procesoptimalisatie en geluidsreductie, waardoor elk jaar steeds meer klanten de weg naar Druten weten te vinden. En mocht Franssen iets niet kunnen, dan is er in zijn netwerk altijd wel iemand die het wel kan! Sinds 2010 heeft Franssen Isolatie een dochterbedrijf geopend in Polen om sterker te staan bij grote projecten, die snel en vaktechnisch goed opgeleverd moeten worden. Maar ook in dit economisch sterk opkomend land weten inmiddels vele lokale bedrijven Franssen Isolatie te vinden.

Meer informatie over Isolatiebedrijf Franssen B.V. kunt u vinden op de website: www.franssen.nl.

Indus Integrated Bulk Logistics B.V.
Logo Indus Integrated Bulk Logistics webDe heer Frans Huisman, Commercieel Manager, kent onze vereniging via beursdeelname aan easyFairs beurzen. Op de vraag waarom zij lid zijn geworden van onze vereniging antwoordt Huisman: “Vanwege de vraag vanuit de markt naar meer infrastructurele begeleiding bij de implementatie van de Indus-systemen is Indus Bulk Logistics B.V. lid geworden van Machevo. Het is niet altijd eenvoudig voor potentiële gebruikers van de Indus Neva om over te stappen zonder aanpassingen in de productie, (af)vullijnen en logistieke systemen. Voor deze aanpassingen verwacht Indus Bulk Logistics via het lidmaatschap van Machevo goede contacten te leggen met leveranciers van de bulkhandlingapparatuur en de logistieke middelen. Daarnaast zijn de Machevo collectieve beursdeelnames aan internationale beurzen ook een reden om ons aan te sluiten”.

Indus Integrated Bulk Logistics B.V. is een relatief nieuwe speler in de wereld van de bulkindustrie en stortgoederen. Hoewel de onderneming al in 2004 (destijds onder de naam Conbox B.V.) is opgericht, is de onderneming door de ontwikkeling en marktintroductie van het Big Bag Opslag- en Handlingsysteem Indus Neva in 2010 duidelijker op de kaart gezet. Indus Integrated Bulk Logistics is een onderneming die zich bezig houdt met het ontwikkelen, produceren en vermarkten van kunststof opslag- en handlingsystemen voor bulkgoederen in Big Bags. De ontwikkeling en productie van de systemen van Indus vinden veelal plaats bij gelieerde zusterondernemingen van Indus Integrated Bulk Logistics. Zo is er via het zusterbedrijf Promatrix B.V. de beschikking over eigen up-to-date designafdeling, matrijzenmakerij en spuitgietafdeling. Naast directe verkoop aan een groot aantal eindgebruikers in de food en non-food heeft Indus Integrated Bulk Logistics in de afgelopen jaren een netwerk aan commerciële partners in Europa, Afrika, het Midden en Verre Oosten opgebouwd.

Meer informatie over Indus Integrated Bulk Logistics B.V. kunt u vinden op de website: www.indus-bulklogistics.com.

Bekijk al het nieuws

Onze partners

Alle partners