Maakt u kans op de Proces Innovatie Prijs 2022?

Heeft u een nieuw product of innovatieve technologie die u onder de aandacht wilt brengen bij bezoekers aan Industrial Processing, WoTS en vakpers? Speciaal voor de World of Industrial Processing wordt de Proces Innovatie Prijs (PIP) georganiseerd door Machevo en beursorganisator FHI. De PIP is het ideale platform om uw noviteit te tonen aan een breed publiek. Tijdens de beursweek wordt bekend gemaakt wie de winnaar wordt van de PIP 2022, dé award voor bedrijven actief in de procesindustrie. Iedereen kan aanmelden, stemmen en meedingen!

Vakprijs
Niet alleen bezoekers brengen hun stem uit. Ook een vakjury beoordeelt alle inzendingen op diverse criteria. De vier noviteiten, die door de jury als de beste worden gewaardeerd, krijgen een plek in de eregalerij op de beursvloer in de World of Industrial Processing. Deze bedrijven kunnen dan in hun eigen promotie nog eens extra aandacht op hun nominatie vestigen.

Publieksprijs
De innovaties communiceren we via de WoTS site, social media en nieuwsbrieven naar de bezoekers, exposanten en in de vakpers. De noviteiten met de meeste stemmen van de websitebezoekers worden uitgelicht. Bedrijven die genomineerd zijn voor de publieksprijs krijgen extra promotie. Tijdens de vorige editie brachten ruim 400 bezoekers hun stem uit.

Aanmelden
Wordt u winnaar van de PIP 2022? Iedereen kan zich aanmelden voor deze kans. De prijsuitreiking van de publieksprijs en de juryprijs vindt plaats op het Machevo Hotspots paviljoen.

Wilt u meedoen? Meld uw noviteit aan via de website van WoTS Industrial Processing. Klik hier voor aanmelden voor de Proces Innovatie Prijs 2022

Het succesverhaal van PIP-winnaar 2018 Van Beek
Van Beek Schroeftransport won in 2018 met, de Vertical Screw Heat Exchanger Twister zowel de prijs van de vakjury als de publieksprijs. Dit innovatieve product ontwikkelde Van Beek samen met Kapp Nederland, een specialist in warmteoverdracht en warmtewisselaars.

De Twister is een verticale schroefwarmtewisselaar en speciaal ontworpen voor het verwerken van viskeuze producten in de voedsel- en petrochemische industrie. Baanbrekend is het verlagen van de storingsgevoeligheid en onderhoudsbehoefte vergeleken met de bestaande geschraapte warmtewisselaars. De operationele kosten liggen dan ook vele malen lager. Ook is het gelukt om het warmte-overdragend oppervlak te vergroten zonder dat de machine aanzienlijk in volume toenam. Voor producenten is de Twister daarom een aantrekkelijk alternatief.

Heeft u ook een noviteit en wilt u deze graag onder de aandacht brengen? Meld uw noviteit aan en maak kans! Klik hier voor aanmelden voor de Proces Innovatie Prijs 2022

Bekijk al het nieuws

Onze partners

Alle partners