Leden ontvangen 4% korting op deelnamekosten Solids 2013 en Pumps & Valves 2013

img 0104 solids kl

img 0104 solids klSolids is dé Nederlandse vakbeurs voor iedereen die te maken heeft met de be- en verwerking, opslag en transport van vaste en droge stoffen. Solids is de vakbeurs waar u als leverancier binnen de sector oplossingen aanreikt voor het verlagen van kosten en het efficiënter, veiliger en productiever werken in de bulk- en stortgoedindustrie.

Uw deelname is makkelijk en easyFairs neemt u vele voorbereidingen uit handen. Zij verzorgen een volledig ingerichte standmodule en een op maat samengestelde marketingcampagne. Het enige wat u doet is in het voortraject gebruik maken van de gratis marketing tools, uw persoonlijke beurspromotie en het actief uitnodigen van uw klanten en relaties. Dit zal op de beurs zorgen voor kwalitatieve bezoekers en nieuwe leads.

Combinatie met Pumps & Valves
Gelijktijdig met Solids Rotterdam op 2 en 3 oktober 2013 vindt in Ahoy Rotterdam de tweede editie van Pumps & Valves plaats, de Nederlandse vakbeurs voor technologie en innovatie in industriële pompen, kleppen, afsluiters, filters, roerders en pijpleidingsystemen. De twee easyFairs vakbeurzen bieden samen een compleet overzicht van oplossingen voor de procesindustrie, zowel op het vlak van solids als van liquids.
 
Anders dan vorig jaar staat Pumps & Valves deze editie in dezelfde hal als Solids. Hierdoor profiteert u als exposant nog meer van een publiek met een duidelijke overlap. Beide beurzen behouden hun eigen identiteit en worden ondersteund door hun eigen marketingcampagne en mediapartners.

Wie van onze leden nemen deel aan Solids en Pumps & Valves en waarom?

A.S.E. BV. Merrem & La Porte
Busch B.V. MRC Transmark BV
Dinnissen Muller Beltex
DMN Machinefabriek Noordwijkerhout Nedfilter
Donaldson Nederland Nestinox B.V.
Dosco Sales & Engineering Optyl
Endress+Hauser Netherlands Penko Engineering
Euro-manchetten & Robuschi Benelux
European Pump Sales B.V. Servo Berkel Prior
Gericke Solids Instruments
Herding Filtertechniek TBMA Europe
Hosokawa Micron bv Typhoon
Hydrochemie-Conhag BV Van Beek
INADCO Moisture Measurement VDL Industrial Products
Jansen & Heuning Bulk Handling Systems Vezor Media
J-Tec Nederland Wissekerke Techniek
Lampe Technical Textiles  

img 0099Een aantal leden aan het woord

  • Ed Wisse, Sales en marketing manager bij DMN Machinefabriek Noordwijkerhout: “Een prettig compact beursconcept en een prima gelegenheid om onze belangrijkste contacten in de Nederlandse en Belgische stortgoedmarkt te ontvangen en te bezoeken.”*
  • Joris Lampe van Lampe Technical Textiles & Services:
    ‘’Op Solids staan wij direct in contact met onze klanten en samenwerkende partners, maar brengt ons ook nieuwe leads. Twee dagen van heel veel interessante contacten, kansen en nieuwe samenwerkingen’’.*
  • Els van Hoof van J-Tec Nederland:
    “Hartstikke goed, veel leads, inmiddels zijn er al verscheidene veelbelovende offertes lopende”.*
    * Bron EasyFairs

img 0174Interesse?
Lees meer over SOLIDS en PUMPS & VALVES in de beursbrochure. Direct inschrijven kan ook via het digitale deelnameformulier:

Brochure SOLIDS 2013
Brochure PUMPS & VALVES 2013
Inschrijfformulier SOLIDS 2013
Inschrijfformulier PUMPS & VALVES 2013

Of neem contact op met:

Bekijk al het nieuws

Onze partners

Alle partners