Korting op uw deelname aan Engineering in Food & Beverage

Hoe ga ik van data naar informatie? Hoe kan ik vooraf al weten wanneer ik onderhoud aan mijn machines moet uitvoeren? Hoe zorgen machinebouwer en F&B-producent dat zij veilig het maximale uit hun eigen en gecombineerde kennis en data halen? Gegevens verzamelen is één, data delen en tot de juiste beslissingen komen op basis van deze data is een heel ander verhaal. Dit thema en nog veel meer onderwerpen komen aan bod tijdens het Food & Beverage event op woensdag 10 oktober aanstaande in De Fabrique in Maarssen. Leden van onze vereniging ontvangen € 50,- korting op deelname aan de bijeenkomst, zij betalen slechts € 49,- in plaats van € 99,-.  

 

Tijdens dit event worden foodprofessionals en engineers samengebracht om met elkaar in gesprek te gaan en van elkaar te leren. Meer dan 20 sprekers uit de praktijk delen hun ervaringen rondom het thema: Van Big Data naar informatie, want de vraag is niet of maar wanneer je met big data gaat beginnen.

Dit event vindt plaats in De Fabrique in Maarssen en brengt de voedingsmiddelenindustrie en machinebouw bij elkaar. Het programma biedt informatie binnen drie hoofdthema’s: 1. Big data; 2. Energiegebruik en 3. Predictive Maintenance. Binnen deze thema’s komen ruim dertig sprekers uit de praktijk aan het woord en zullen vele fabrikanten, leveranciers en adviesbureaus hun kennis en kunde presenteren op de centrale beursvloer. Op de website van VMT vindt u meer informatie over het programma.

Interesse? Klik hier voor het aanmeldformulier voor leden.

Bekijk al het nieuws

Onze partners

Alle partners