Ontvang 4% korting op uw deelname aan Solids Rotterdam 2017 of Pumps & Valves 2017

Solids Pumps 2017

Als Machevo-lid ontvangt u 4% korting op de deelnamekosten aan Solids Rotterdam 2017, dé vakbeurs voor de complete bulksector. Deze beurs vindt plaats op 4 en 5 oktober a.s. in Rotterdam Ahoy.

De complete bulksector op één beurs
Solids Rotterdam is de enige vakbeurs in Nederland voor de complete bulksector. Op het gebied van bewerking zijn onder meer maalmolens, zeven, mengsystemen en drogers te zien. Als het gaat om opslag en transport wordt de bezoeker hier ook op zijn wenken bediend met onder meer silo’s, bigbag-installaties, bandtransporteurs, elevatoren en pneumatische transportsystemen. Daarnaast zijn er exposanten die zich richten op milieu & veiligheid en meet & regeltechniek.

DSC 5669 web

Beslissers van multinationals en specialistische bedrijven
Daar bovenop komen nog de presentaties van toonaangevende bedrijven uit de sector. Wie bij wil blijven in de solids kan deze beurs dus niet aan zich voorbij laten gaan. De bezoekers zijn doorgaans beslissers van multinationals of kleinere bedrijven met specialistische vraagstukken. Denk hierbij aan algemeen directeuren, technisch managers, procestechnologen, R&D-managers en projectleiders uit onder meer de (dier)voeding, chemie, metaal, recycling en agrarische industrie.

Gelijktijdig met Pumps & Valves 2017
Tegelijk met Solids Rotterdam 2017 vindt Pumps & Valves plaats, de Nederlandse vakbeurs voor vloeistofprocessen. Hier presenteren specialisten in onder meer pompen, afsluiters, leidingsystemen en filters hun nieuwste innovaties voor de olie & gas, chemie, metaal en (proces)waterbehandeling industrie.

DSC 5705 web

Bezoekers kunnen vrij overlopen van Solids Rotterdam naar Pumps & Valves en terug. De twee Easyfairs vakbeurzen bieden samen een compleet overzicht van oplossingen voor de procesindustrie, zowel op het vlak van solids als van liquids. Hierdoor profiteert u als exposant nog meer van een publiek met een duidelijke overlap.

Deelname is Easy
Easyfairs maakt haar naam waar door u vele voorbereidingen uit handen te nemen. De organisatie biedt een all-in standformule met onder meer modulaire standbouw, dagelijkse schoonmaak en wifi.

Ook deelnemen?
Er zijn nog een aantal plaatsen op de plattegrond beschikbaar. Neem bij interesse contact op met Marita Marcelis: +31(0) 162 408 983 / marita.marcelis@easyfairs.com. Of boek uw stand op Solids Rotterdam 2017 of Pumps & Valves 2017 online.

Aanwezige Machevo-leden
De volgende Machevo-leden hebben zich al aangemeld voor Pumps & Valves 2017 en Pumps & Valves 2017:

Aerzen Nederland Lampe Technical Textiles
Airtechnic Solutions Lessine Industries Sa
Busch Matam
Dinnissen Merrem & La Porte
DMN Westinghouse Muller Beltex
Dosco Sales & Engineering Nederman Nederland
Endress + Hauser Optyl
Euro Manchetten & Compensatoren Poeth
Formulia Air Rijkers Procestechnologie
Gardner Denver Nederland Robuschi Benelux
Hosokawa Micron Rodesta
Improved Services Russell Finex
INADCO Moisture Measurement TBMA Europe
Indus Integrated Bulk Logistics Tebodin Netherlands
Jansen & Heuning Bulk Handling Systems Van Beek
J-Tec Material Handling VAV Aandrijvingen
JME Technische Handelsonderneming VDL Industrial Products

 

DSC 5289 webLocatie
Rotterdam Ahoy
Ahoyweg 10
3084 BA Rotterdam
Nederland

Openingstijden
4 oktober 2017: 10.00 – 17.00
5 oktober 2017: 10.00 – 17.00

Tickets
De bezoekersregistratie opent drie maanden voor de beurs. Wilt u een registratielink ontvangen? Stuur dan alvast een e-mail naar: lisa.jansen@easyfairs.com.

Bekijk al het nieuws

Onze partners

Alle partners