Korte introductie panelleden Captains of Processing dinner

Het is bijna zover! Op woensdag 14 juni a.s. staat de inmiddels derde editie van het unieke Captains of Processing Dinner op het programma. Een initiatief van Machevo, Easyfairs en vakblad BULK. Beslissers uit de procesindustrie en een Captains of Processing-opiniepanel wisselen tijdens een inspirerende, sfeervolle en culinaire setting van gedachten over actuele onderwerpen, trends en technologische innovaties. Kortweg: een smakelijke avond vol ingrediënten, die de procesindustrie vandaag de dag bezighoudt. Graag stellen we de vier panelleden aan u voor. Aanmelden voor het diner is nog mogelijk via onze website of de link hieronder.

Suzanne van Tilburg, Rabobank
Suzanne van Tilburg begon haar carrière als Agricultural Counselor in de Nederlandse diplomatieke dienst, van Kiev tot Washington DC en Brussel. Ze adviseerde de Tweede Kamer over de Europese landbouw, volksgezondheid en ontwikkelingssamenwerking onderhandelingen, en wet- en regelgeving en was hoofd van de landbouwafdeling van de Koninklijke Nederlandse Ambassade in Moskou. Ze sloot haar overheidsactiviteiten af ​​met een internationaliseringsstrategie van de Nederlandse Topsector Food & Agri, gericht op innovatieve publiek-private projecten en actief MKB-engagement. Sinds mei 2015 werkt Suzanne van Tilburg bij de Rabobank waar ze als Global Head Food & Energy Networks de bank op strategische wijze verbindt met ’s werelds toonaangevende publieke en private instellingen op het gebied van voedsel(systeem)- en energietransities, zoals EC, UN, WEF en WBCSD.
Lees hier ons interview met Suzanne van Tilburg

Arend Jan van Gelder, SiccaDania
Arend Jan van Gelder heeft meer dan 14 jaar ervaring in de branche op het gebied van technologie, verkoop en key account management. Zo was hij onder meer eerder werkzaam als Sales Manager Projects bij GEA Process Engineering. Arend Jan van Gelder is sinds april 2018 algemeen directeur Starch, Dairy & Food bij SiccaDania. Zijn interesse in en kennis van strategie en algemeen management brengen een grote inspanning van de SiccaDania Group.
Lees hier ons interview met Arend Jan van Gelder

Maarten Schutyser, Wageningen University & Research (WUR)
Maarten Schutyser is (co-)auteur van meer dan 100 wetenschappelijke peer-reviewed papers. Hij behaalde zijn MSc- en PhD-graad respectievelijk in 1999 en 2003 (beide cum laude) aan WUR. Na zijn promotie was hij werkzaam bij Akzo Nobel Chemicals en NIZO food research, respectievelijk als onderzoekstechnoloog en groepsleider voorspellende modellering van voedingsmiddelen. Sinds 2011 is hij voorzitter van de Nederlandse Werkgroep Drogen, een onafhankelijke vereniging die droogexperts via netwerkevenementen met elkaar verbindt. Momenteel is hij werkzaam als universitair hoofddocent bij het Laboratorium voor Levensmiddelenproceskunde van WUR. Zijn onderzoeksteam richt zich op de verwerking van dicht gestructureerde voedingsmaterialen tijdens (sproei)drogen, droge fractionering en 3D-voedselprinten. Met zijn onderzoek onderzoekt hij nieuwe werkvensters voor voedselverwerkingstechnologieën en ontwikkelt hij radicaal nieuwe processen, zoals elektrisch aangedreven scheidingstechnologieën. Hij heeft als doel om gezonder, kwalitatief beter voedsel te leveren met energie-efficiëntere processen in vergelijking met traditionele voedselproductie.
Lees hier ons interview met Maarten Schutyser

Peter Bogte, Vapo Techniek
Peter Bogte is sinds 1999 werkzaam bij Vapo Techniek, waar hij na een omscholingstraject als verkoopmedewerker binnendienst aantrad. In 2005 nam hij het bedrijf over van de familie Bergmans (oprichters) om Vapo Techniek vervolgens aan te passen naar de nieuwe wensen van de markt. Zo richtte hij zich onder meer op leverbetrouwbaarheid, maakte hij dat wat geleverd kon worden inzichtelijker en zorgde hij voor een snelle, efficiënte manier om nieuwe medewerkers in te werken. Vapo Techniek is een groothandel in (geautomatiseerde) afsluiters voor de procesindustrie, die in installaties worden gebruikt om stromen te starten, stoppen en of regelen. De markten waarin het bedrijf opereert, zijn zeer divers. Om al deze klanten snel te kunnen bedienen, houdt het bedrijf een zeer grote voorraad aan, gezien de veelal lange leertijden.
Lees hier ons interview met Peter Bogte

Bekijk al het nieuws

Onze partners

Alle partners