Keynote presentatie Industrie 4.0: toverwoord of nieuwe strategische koers?

Reinhold Festge 1

Reinhold Festge 1Dr Reinhold Festge, President VDMA, neemt u mee naar het industriële landschap van morgen en geeft u een kijkje in de keuken van de Duitse maakindustrie en de adoptie van technologische ontwikkelingen onder de noemer Industrie 4.0.

Wanneer: Donderdag 6 oktober
Tijd: 11:30 uur
Waar: Croese Zaal, Jaarbeurs Utrecht
Spreker: Dr. Reinhold Festge, President VDMA

De term Industrie 4.0 of I 4.0 is uitgegroeid tot een “toverwoord” in de economie. Engineering, elektrotechniek, maakindustrie en de IT-wereld zijn geëlektrificeerd door dit begrip en de daarbij behorende mogelijkheden. Ook de politiek en verantwoordelijke overheden omarmen “Industrie 4.0” en zien de ontwikkelingen als een kans voor de geïndustrialiseerde economieën in het algemeen.

I 4.0 is inmiddels veel meer dan een holle kreet. Het is de kans voor de geïndustrialiseerde landen om hun leidende rol te verdedigen en uit te breiden. Het is het antwoord op de egalitaire massaproductie. Voor de industrie, van grootbedrijf tot mkb,  is I 4.0 een grote kans. Met behulp van I 4.0 krijgt de machineleverancier de kans zijn machine niet alleen te verkopen en in gebruik te nemen, maar ook de gehele levenscyclus te bewaken, te onderhouden en te optimaliseren. Voor klanten levert dit aanzienlijke verbeteringen op. Natuurlijk worden in dit verband, eisen, kansen en risico’s  op verantwoorde wijze afgewogen.

Aan de hand van aanprekende praktijkvoorbeelden toont Dr. Reinhod Festge op indrukwekkende wijze de actuele ontwikkelingen in de Duitse industrie en vertaalt deze naar kansen voor de Nederlandse bedrijven.

Deze keynote presentatie wordt eenmalig op 6 oktober tijdens Industrial Processing om 11:30 uur in de Croese Zaal van Jaarbeurs Utrecht gehouden.

Bestel eenvoudig uw gratis toegangskaarten
Industrial Processing is dé beurs om te netwerken met andere bedrijven uit de procesindustrie en daar kunt u ook bij zijn! Uw gratis toegangsbewijs voor Industrial Processing 2016 bestelt u eenvoudig door u hier te registreren. Zo loopt u tijdens uw beursbezoek direct de beursvloer op en hoeft u niet te wachten bij de registratiebalie.

Button Vraag toegangskaarten aan

Bekijk al het nieuws

Onze partners

Alle partners