Interview met Kurt Heidsieck, Ambassadeur van Machevo & Bulk Vereniging

Na een indrukwekkende carrière van 47 jaar en een korte periode van pensioen, is Kurt Heidsieck terug bij de vereniging in de rol van ‘ Ambassadeur Machevo & Bulk Vereniging’. Waarschijnlijk voor velen een bekende door zijn betrokkenheid als actief lid en zijn lange dienst bij Preciamolen. We spraken met Kurt over zijn nieuwe rol en zijn visie voor de toekomst van Machevo.

Kurt, welkom terug bij Machevo! Kun je ons vertellen hoe je de overgang van pensioen naar deze nieuwe rol hebt ervaren?

Dank je wel! Na mijn pensioen had ik anderhalf jaar de tijd om allerlei achterstallige klussen thuis te doen. Maar zoals ze zeggen, het bloed kruipt waar het niet gaan kan. Ik miste het werkveld en besloot mijn eigen adviesbureau op te richten. Toen Machevo mij deze rol aanbood, was ik vereerd en enthousiast om weer actief te zijn in de branche.

Wat zijn je belangrijkste doelen als ambassadeur van Machevo?
Mijn belangrijkste doel is om het ledenaantal van Machevo verder uit te breiden door nieuwe bloedgroepen aan onze vereniging toe te voegen. Daarnaast wil ik actief onze huidige leden bezoeken en samen kijken welke verdere activiteiten we kunnen organiseren om de samenwerking en het netwerk binnen de vereniging te versterken.

Je hebt een lange en diverse carrière achter de rug. Hoe ga je je ervaring inzetten in je nieuwe rol?
Ik heb het voorrecht gehad om in verschillende commerciële rollen te werken binnen de klimaatbeheersing, verpakkingstechniek en weegtechniek. Deze ervaring heeft mij een breed netwerk opgeleverd en een diep inzicht in verschillende industrieën. Ik ben van plan dit netwerk en deze kennis te gebruiken om waardevolle connecties te leggen en nieuwe leden aan te trekken.

Wat spreekt je het meeste aan in deze nieuwe rol als ambassadeur?
Wat mij het meeste aanspreekt, is de mogelijkheid om actief bij te dragen aan de groei en het succes van Machevo. Het persoonlijke contact met de leden en het ontdekken van nieuwe samenwerkingsmogelijkheden zijn aspecten waar ik enorm naar uitkijk. Het voelt geweldig om weer deel uit te maken van dit waardevolle netwerk.

Wat zijn volgens jou de belangrijkste voordelen van een lidmaatschap bij Machevo?
De belangrijkste voordelen zijn de mogelijkheden voor netwerken, kennisdeling en samenwerking. Machevo biedt een platform waar leden hun ervaringen en expertise kunnen delen, wat leidt tot innovatie en groei binnen de sector. Daarnaast zijn de Machevo Connect bijeenkomsten een uitstekende gelegenheid om nieuwe contacten te leggen en bestaande relaties te versterken.

Hoe zie je de toekomst van Machevo?
Ik zie een zeer positieve toekomst voor Machevo. Met de juiste focus op ledenwerving, samenwerking en innovatie kunnen we de vereniging verder laten groeien. Ik ben ervan overtuigd dat we samen een sterke en invloedrijke gemeenschap kunnen blijven vormen die een significante bijdrage levert aan de sector.

Kurt, het is geweldig om je weer aan boord te hebben. We wensen je veel succes in je nieuwe rol als ambassadeur van Machevo. Als mensen contact met je willen opnemen, hoe kunnen ze dat doen?

Dank je wel! Ik kijk ernaar uit om met iedereen (weer) samen te werken. Mensen kunnen contact met mij opnemen via e-mail: kurt.heidsieck@machevo.nl.

Bekijk al het nieuws

Onze partners

Alle partners