Inschrijving voor deelname WoTS en IP 2018 geopend

Van dinsdag 2 tot en met vrijdag 5 oktober 2018 komen de werelden van Automation, Laboratory, Motion & Drives, Electronics en de Industrial Processing bij elkaar in de Jaarbeurs. Klanten uit industrie, wetenschap en zorg bezoeken deze technologische vakbeurs.

De inschrijving is sinds de zomer open. De brancheorganisaties FEDA, Machevo & Bulk en FHI, nodigen u van harte uit om ook deel te nemen aan de World of Technology & Science 2018.

Elke wereld heeft haar eigen identiteit, expositieprogramma, bezoekersdoelgroepen en beursthema’s. Door middel van specifieke beursprojecten en seminars worden de verschillende bezoekersdoelgroepen gericht aangesproken en uitgenodigd voor een beursbezoek.

Wanneer u zich voor vrijdag 16 februari 2018 inschrijft, tekenen wij uw stand in op de conceptindeling. Maandag 19 februari wordt namelijk gestart met het intekenen van de eerste conceptplattegrond. De exposanten die zich voor 16 februari inschrijven, ontvangen deze indeling en hebben de mogelijkheid om op de toegewezen stand locatie te reageren. Zodoende hebben deze ingeschreven exposanten inspraak op de stand locatie.

Inschrijven voor deelname kan via het inschrijfformulier. Op het inschrijfformulier geeft u aan in welke wereld u wilt staan en of u kiest voor hoog- of laagbouw (zie voor meer informatie het formulier met halspecificaties). Na inzending van het inschrijfformulier ontvangt u vanuit het FHI-bureau een bevestiging en nadere informatie betreffende de verdere voorbereiding en invulling van uw deelname aan deze beurs.

Op www.wots.nl vindt u meer informatie over de World of Technology & Science. Mocht u vragen hebben dan kunt u contact opnemen met het projectteam, telefoon (033) 465 75 07 of info@wots.nl.

Bekijk al het nieuws

Onze partners

Alle partners