Inschrijving Machevo Hotspots geopend!

Neem voordelig en makkelijk deel aan de World of Industry, Technology & Science 2024 met een stand op onze ‘Machevo Hotspot’. Bij deelname aan het paviljoen is er, naast dat de standbouw volledig verzorgd wordt, ook catering aanwezig en een hostess die uw bezoekers bedient. Per deelnemer is er 10 m2 (tussenstand) of 13 m² (hoekstand) standruimte beschikbaar. U kunt zich individueel profileren en profiteert tevens mee van de aantrekkingskracht van een paviljoen. En dat alles met een fikse korting op deelname, exclusief voor leden van Machevo.

Op de Machevo Hotspots tonen leden van de Machevo & Bulk vereniging gezamenlijk hun innovaties en delen zij hun brede kennis op het gebied van de procesindustrie. Dit paviljoen kan dan ook gerust hét middelpunt van toeleveranciers aan de procesindustrie worden genoemd. Voor deze editie van de World of Industry is er gekozen voor één groot Machevo Hotspots paviljoen.

Inschrijven Machevo Hotspots
Uw inschrijving voor de Machevo Hotspots bestaat uit 2 stappen. Uw inschrijving is pas compleet wanneer u beide formulieren compleet heeft ingevuld en ingestuurd.

Stap 1: Vul het inschrijfformulier in (onderaan de pagina).

Stap 2: Schrijf u in als deelnemer aan de WoTS. Vul het ‘inschrijfformulier expostanten voor WoTS‘ in en geef bij standnummer 8D010 op.

Bekijk al het nieuws

Onze partners

Alle partners