Industrial Processing geïntergreerd met WoTS

Jaarbeurs en FHI, federatie van technologiebranches, hebben een akkoord bereikt om Industrial Processing volledig te integreren als vijfde wereld in de tweejaarlijkse vakbeurs World of Technology & Science (WoTS). Door het samengaan krijgen branches uit de procesindustrie voortaan hun eigen identiteit en expositieprogramma op de gerenommeerde vakbeurs. Helaas is WoTS in verband met het heersende coronavirus verschoven naar eind september 2022.

De vakbeurs Industrial Processing stond ruim 50 jaar geleden bekend als de Machevo Beurs. Als grondlegger van deze beurs draagt Machevo & Bulk Vereniging WoTS dan ook een warm hart toe. De inspiratievolle, levendige ontmoetingen op de beursvloer bieden tal van mogelijkheden voor branchegenoten en organisaties uit de procesindustrie. Zo kunnen bedrijven zich bijvoorbeeld met interactieve beursprojecten richten op eigen bezoekersdoelgroepen en bezoekers voorzien van aansprekende, actuele seminar onderwerpen.

Versterkte integratie vakgebieden
Het akkoord tussen Jaarbeurs en FHI is onderdeel van de afspraak om de komende vier jaar de beurzen Electronics & Applications (E&A) en World of Technology & Science op de grootschalige evenementenlocatie van de Jaarbeurs in Utrecht te organiseren. De organisatie van WoTS is sinds jaar en dag in handen van FHI, Machevo & Bulk Vereniging en FEDA, de branchevereniging voor aandrijf- en automatiseringstechniek. Om na de coronacrisis weer met volle kracht waarde te bieden aan bezoekers is de integratie van vakgebieden verder versterkt. Bovendien is de focus op de deskundigheid van technische disciplines in de industriële-, wetenschappelijke-, farmaceutische- en zorgsector geïntensiveerd. We kunnen rustig stellen dat deze vakbeurs meer dan ooit bestaansrecht heeft.

Unieke, doelgroepgerichte werelden
WoTS kwam voor het eerst in 2014 tot leven na het samenvoegen van HET Instrument, Aandrijftechniek en Industrial Processing: drie toonaangevende beurzen die elk afzonderlijk een eigen lange historie kennen. De inspirerende vakbeurs WoTS kent vijf unieke werelden: World of Automation, World of Laboratory, World of Motion & Drives, World of Electronics en nu dus ook Industrial Processing. Iedere wereld profileert zich op unieke wijze richting de eigen doelgroep(en) met daarbij de nadruk op sterke content en goede kennisoverdracht. Het aanbod op de beursvloer betreft doelgroepgerichte en sterk inhoudelijke projecten en seminars. De nieuw geïntegreerde aanpak van WoTS komt bezoekers dus alleen maar ten goede, waardoor het aloude adagium, ‘de bezoeker staat centraal!’, ook na de integratie van Industrial Processing in World of Technology & Science blijft heersen.

Bekijk al het nieuws

Onze partners

Alle partners