Industrial Processing 2016: Unlocking future factories

Machevo Paviljoen IP 2016 01 web

Machevo Paviljoen IP 2016 01 webVan 4 tot en met 7 oktober 2016 komt de Nederlandse procesindustrie weer bijeen in de Utrechtse Jaarbeurs. Het slimste procesevent van de Benelux staat geheel in het teken van Unlocking Future Factories. Live demo’s, kennissessies, interactieve beurspresentaties, innovatieprojecten en state of the art technologie zorgen ervoor dat de Fabriek van de Toekomst tot leven komt.

Bezoekers van de vorige editie is gevraagd aan te geven welke onderwerpen belangrijk zijn als het gaat om de Fabriek van de Toekomst. Onder andere gaat het om de volgende thema’s:

  • Energie efficiency
  • Grondstoffengebruik
  • Factory automation
  • Mens in de fabriek van de toekomst

Exposanten, sprekers en partners zullen met deze inzichten hun beursdeelname inhoud geven en zo bijdragen aan Unlocking Future Factories.

Meer weten over deelname aan Industrial Processing 2016? Kijk op http://www.industrialprocessing.nl/nl-NL/Exposant.aspx of bel met Jeroen ter Steege 030 – 295 2999.

Machevo Hotspots tijdens Industrial Processing 2016

Gemakkelijk en kostenefficiënt deelnemen aan Industrial Processing 2016? Dat kan voor leden van Machevo & Bulk Vereniging. Speciaal daarvoor zijn de Machevo Hotspots ontwikkeld. Aansprekende standbouw in diverse maten, met bergruimte en meubilair, tegen een aantrekkelijk tarief. De Machevo Hotspots hebben een geheel eigen uitstraling en zorgen voor verbinding. Samen met collega-ondernemers presenteert u zich aan de procesindustrie.

Meer weten over de Machevo Hotspots? Kijk op http://www.industrialprocessing.nl/nl-NL/Exposant.aspx of bel met Jeroen ter Steege 030 – 295 2999.

Bekijk al het nieuws

Onze partners

Alle partners