In contact met brancheverenigingen over de grens

nj6y Ledenwerving

nj6y LedenwervingMachevo heeft in april jl. op de beurs Powtech contact gelegd met bulkverenigingen uit onder meer Turkije, Spanje, Japan en de Verenigde Staten. Onze Duitse partner DSIV had op de beurs in Neurenberg een overleg tussen deze verenigingen georganiseerd.

Bij het zeer constructieve overleg is overeengekomen dat de verenigingen volgend jaar een internationale Matchmaking organiseren. Meer informatie hierover wordt op termijn bekendgemaakt.

Verder maken Machevo en DSIV plannen om gezamenlijke activiteiten in de grensregio te organiseren. De samenwerking met DSIV is voor onze leden een mooie kans om met tal van interessante gerenommeerde bedrijven in contact te komen.

Aanwezig bij het overleg waren:

APPIE
De afkorting van deze Japanse organisatie staat voor Association of Powder Process Industry and Engineering en is opgericht in 1971. APPIE organiseert de beurs POWTEX Tokyo en geeft maandelijke magazines en boeken uit. De organisatie heeft 363 leden.
http://www.appie.or.jp/en

Techsolids
Deze Spaanse vereniging is opgericht door beursorganisator van EXPOSOLIDOS. De volgende editie van deze beurs is op 14-16 februari 2017. Techsolids heeft momenteel 40 leden, vooral fabrikanten uit Spanje en Portugal.
http://www.techsolids.com

DSIV
Deze Duitse poeder en bulk vereniging is opgericht in 2012 en telt momenteel 66 leden. De vereniging organiseert educatieve evenementen en netwerkbijeenkomsten. De bedrijven binnen de vereniging wisselen met elkaar, met grote bedrijven en met universiteiten kennis uit.
http://www.dsiv.org/en/home.html

Powder & Bulk Solids
De Verenigde Staten hebben nog geen nationale poeder en bulk vereniging, maar deze beurs brengt al veertig jaar de proces- en bulkindustrie samen in de VS.  De beurs vindt om de drie jaar plaats, de volgende editie is op 24-26 april 2018.
http://www.powderbulksolids.com

Bulk Material Management Association of Turkey
Deze vereniging is dit jaar opgericht en zal leden werven op een bulkforum dat op 2 en 3 juni 2016 plaatsvindt in Istanbul.
http://www.dmyder.org/en/about-us/

Bekijk al het nieuws

Onze partners

Alle partners