Houd ‘m vrij: 23 november 2017 Machevo Connect!

P1040556 web

Huwelijksplannen? Belangrijke zakenreis? Allemaal belangrijk, maar zorg dat het niet plaatsvindt op donderdag 23 november 2017. Dan staat de volgende editie van Machevo Connect in combinatie met de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering gepland! De voorbereidingen zijn nog in volle gang maar we kunnen al het een en ander verklappen.

Charles Groenhuijsen 3 webCharles Groenhuijsen als dagvoorzitter
Onze traditie om een bekende dagvoorzitter van kaliber te regelen zetten we ook dit jaar voort. Deze keer zal Charles Groenhuijsen deze taak op zich nemen. Hij staat terecht bekend als dé Amerika-deskundige, maar wist u dat hij ook lezingen geeft over de invloed van nieuwe technologie zoals 3D-printers en drones? We hoeven ons dus geen zorgen te maken dat het onze dagvoorzitter allemaal te technisch wordt.

BuzzMaster weer van de partij
We hebben na de vorige editie veel positieve respons gehad op de inzet van BuzzMaster, waarmee alle aanwezigen via hun smartphone interactief konden deelnemen aan het programma. Alle reden dus om deze vernieuwende sidekick opnieuw in te zetten!

Vertrouwde locatie
Weinig locaties waar alles zo goed georganiseerd is en die zo centraal in Nederland liggen als de Jaarbeurs in Utrecht. Daarom keren we er met plezier voor het vierde jaar op rij terug. Deze keer staat de zaal Supernova tot onze beschikking.

En…?
We zijn nog volop bezig met het benaderen van interessante sprekers met een boeiend verhaal. U kunt erop vertrouwen dat Machevo Connect ook dit jaar vol zal zitten leerzame momenten en natuurlijk de nodige netwerkkansen. We laten snel meer horen!

Bekijk al het nieuws

Onze partners

Alle partners