Houd ‘m vrij: 23 november 2017 Machevo Connect!

Charles Groenhuijsen 3 klein web

Markeer direct in uw agenda: donderdagmiddag 23 november 2017. U bent van harte welkom op ons exclusieve netwerkevenement voor de procesindustrie: Machevo Connect 2017. Tijdens dit evenement komen alle leden en relaties van onze vereniging bijeen in de locatie Supernova van Jaarbeurs Utrecht. We besluiten zoals altijd met een sfeervolle connect-borrel.

Onze traditie om een bekende dagvoorzitter van kaliber te regelen zetten we ook dit jaar voort. Deze keer zal Charles Groenhuijsen deze rol op zich nemen. Hij staat terecht bekend als dé Amerika-deskundige, maar wist u dat hij ook lezingen geeft over de invloed van nieuwe technologie zoals 3D-printers en drones? We hoeven ons dus geen zorgen te maken dat het onze dagvoorzitter allemaal te technisch wordt.

Voor de leden van Machevo loopt hun Algemene Ledenvergadering als een rode draad door het evenement. Vergaderen is nog nooit zo leuk geweest!

BuzzMaster en hackdemonstratie
Schermafbeelding 2017 09 22 om 10.28.19We hebben na de vorige editie veel positieve respons gehad op de inzet van BuzzMaster, waarmee alle aanwezigen via hun smartphone interactief konden deelnemen aan het programma. Alle reden dus om deze vernieuwende sidekick opnieuw in te zetten!

Meer digitale spanning kunnen we verwachten van een hackdemonstratie, verzorgd door specialist Gerard Klomp van Capgemini. Hij demonstreert hoe gemakkelijk veel bedrijven te hacken zijn, onthult de meest gemaakte fouten en laat zien met welke kleine aanpassingen u veel leed kunt voorkomen.

Duurzaamheid in de petrochemie
Schermafbeelding 2017 09 22 om 10.28.26Als het gaat om duurzame productie en circulaire economie is kunststof niet het eerste waar de meesten aan denken. Maar duurzaamheid is juist een belangrijke drijfveer in deze branche. Steven de Boer, sustainability leader by petrochemisch bedrijf Sabic, laat zien hoe duurzaamheid in iedere branche een steeds grotere rol speelt.

Sabic behaalt een groot deel van de omzet in de kunststof. De Boer laat zien hoe de kostendrive prima te combineren valt met de drive naar een duurzame productie. Eigenlijk is de productie van kunststof al duurzaam te noemen; een restproduct bij de olieproductie wordt hierbij namelijk omgevormd tot een nieuw materiaal.

De impact van actuele ontwikkelingen op de branche
Schermafbeelding 2017 09 22 om 10.28.31Charles Groenhuijsen heeft deze dag twee petten op, want hij zal even zijn taak als dagvoorzitter neerleggen om ons alles te vertellen over de invloed van wereldwijde actuele ontwikkelingen op onze branche. Als geen ander kan hij ons duidelijk maken welk effect het beleid van de Amerikaanse president Donald Trump op onze markt heeft en welke uitdagingen en kansen de Brexit biedt.

Aanmelden voor deelname is noodzakelijk
Deelname is voor leden en relaties van de Machevo & Bulk Vereniging kosteloos, maar aanmelden is in verband met de organisatie van zo’n groots evenement noodzakelijk.

Locatie en tijden
Schermafbeelding 2017 09 22 om 10.28.44Programma
13.00 uur: Ontvangst
13.30 uur: Aanvang Machevo Connect & ALV
15.00 uur: Pauze
17.30 uur: Verwachte eindtijd
18.00 uur: Netwerkborrel met walking dinner
19.30 uur: Verwachte eindtijd netwerkborrel

Locatie Supernova
Jaarbeurs, Entree West
Truus van Lierlaan 1
3527 KZ Utrecht
Zie: Meer informatie Jaarbeurs
Zie: Meer informatie Supernova
Zie: Meer informatie parkeren bij de Jaarbeurs
Zie: Routebeschrijving naar de Jaarbeurs

Schermafbeelding 2017 09 22 om 10.32.08

 

 

Als u vragen of suggesties heeft, kunt u contact opnemen met het secretariaat via e-mail.

Let op: kosteloos afmelden is mogelijk tot uiterlijk 48 uur voor aanvang. Wanneer u zich later (of helemaal niet) afmeldt, wordt € 75,- in rekening gebracht voor de gemaakte organisatie- en cateringkosten.

Bekijk al het nieuws

Onze partners

Alle partners