Het Machevo Paviljoen ontzorgt tijdens beurs Industrial Processing

banner machevo paviljoen

Vereniging maakt voordelig en gemakkelijk deelnemen bereikbaar

banner machevo paviljoenVan 2 tot en met 5 oktober 2012 vindt in de Jaarbeurs te Utrecht de marktleidende beurs ‘Industrial Processing’ plaats. De beurs maakt onderdeel uit van de Industriële Week en is de grootste beurs op het gebied van processing binnen de Benelux.  De Machevo & Bulk vereniging neemt voor deelnemende leden alle zorgen rondom standbouw weg en verstrekt een fikse korting op de reguliere deelnamekosten. Dit alles in samenwerking met VNU Exhibitions om zo, exclusief voor leden van de vereniging , een laagdrempelige beursdeelname te kunnen bewerkstelligen.

Behoefte aan laagdrempelige beursdeelname
Het idee voor dit concept is ontstaan op verzoek van de leden. Met name voor de middelgrote en kleine bedrijven weerhouden de kosten en de organisatie hen (nog langer) deel te nemen. Het bestuur van de vereniging is in reactie hierop met beursorganisator ‘VNU Exhibitions’ rond de tafel gaan zitten met als oplossing het ‘Machevo Collectief’ in 2010.

Deze succesvolle collectieve laagdrempelige formule gaat dit jaar opnieuw toegepast worden op een toplocatie in hal 11. Het paviljoen heeft een eigen uitstraling en wordt tijdens de beurs extra onder de aandacht gebracht, zodat bezoekers de vertegenwoordigde bedrijven op het paviljoen nog makkelijker zullen vinden. Dit alles tezamen met het ‘all-in pakket’, van vloerhuur tot standbouw en van schoonmaak tot inrichting, maakt deelname aan de Industrial Processing inderdaad bijzonder aantrekkelijk en gemakkelijk.

All-in
Met een stand in het Machevo Paviljoen kiest u voor een gemakkelijke en voordelige manier om aan Industrial Processing deel te nemen. Een all-in pakket: van vloerhuur tot standbouw en van schoonmaak tot inrichting.

Extra aandacht
Het paviljoen heeft een eigen uitstraling en wordt extra onder de aandacht gebracht zodat bezoekers u nog makkelijker zullen vinden. Daarnaast biedt het paviljoen u voldoende ruimte om een eigen image aan uw stand te geven. Deze voordelen en aantrekkingskracht bespaart u onnodige kosten en tijd.

Voordelig
U heeft twee zeer voordelige mogelijkheden om aan het Machevo Paviljoen deel te nemen:

  • 16 m² (4 x 4 meter) voor € 2.875,00
  • 25 m² (5 x 5 meter) voor € 4.585,00

Klik hier: voor de informatieflyer.

Vragen?
Lex Wolters van VNU Exhibtions beantwoordt graag al uw vragen. Hij is telefonisch bereikbaar op nummer 030 – 295 2866 en via e-mail lex.wolters@vnuexhibitions.com.

 

Bekijk al het nieuws

Onze partners

Alle partners