Hartong Trofee voor Typhoon Roertechniek op Industrial Processing

Hartong Trofee Typhoon 2018

Typhoon Roertechniek B.V. heeft 3 oktober jl. op de beursvloer van de Industrial Processing in Utrecht de Hartong Trofee voor de beste standpresentatie in de wacht gesleept. Juryvoorzitter Jan Neggers reikte de prijs uit aan Petra Theunis, sales- en marketingmanager, en directeur-eigenaar Peter Ordelmans.

De jury bestond dit jaar uit een afgevaardigde van de winnaar van vorig jaar, Elmar Hilkman van Verder Liquids, Cynthia Meijer namens de Machevo & Bulk Vereniging en industrieel vormgever Jan Neggers, tevens juryvoorzitter. Zij prezen Typhoon Roertechniek voor hun rustige en ruime uitstraling, het kleurgebruik en de duidelijke uitleg, inzichtelijkheid en tastbaarheid van de producten. De jury was ook onder indruk van de stands van de andere twee genomineerden, AZO en Dinnissen.

De Hartong Trofee is een wisseltrofee en gaat al sinds 1983 naar het bedrijf met de beste standpresentatie op Machevo-vakbeurs, tegenwoordig bekend als Industrial Processing. De trofee is genoemd naar wijlen de heer lr. F.L. Hartong, grondlegger van de toenmalige Machevo-vakbeurs en destijds voorzitter van de vereniging. De wisseltrofee is een kunstwerk ontworpen door de overleden beeldend kunstenaar van Nico van Lierop.

Bekijk al het nieuws

Onze partners

Alle partners