Grootse jubileum-editie Machevo Connect 2018

web Logo Machevo Connect

Om het 60-jarig bestaan van de Machevo & Bulk Vereniging in te luiden hebben we dit jaar grootse plannen voor ons netwerkevenement Machevo Connect. Uit vorige edities nemen we mee wat goed is bevallen en we hebben scherp gekeken waar een verfrissende vernieuwing op zijn plaats is. Noteer daarom dinsdagmiddag 4 december a.s., Evoluon Eindhoven alvast in uw agenda!

Klik hier voor aanmelden Machevo Connect 2018

In het kort:
– Dagvoorzitter Jort Kelder
– Nieuw locatie: Evoluon in Eindhoven
– Meer netwerken: maximaal 5 introducés per genodigde
– Topspreker Jan Terlouw
– Lezing NEVI: ‘Help! Een inkoper’
– Afsluitende netwerkborrel met walking dinner
– Aanmelding
– Geen lid?
– Programma en adres

web Jort Kelder Kurt Heidsieck Precia Molen P1040586Jort Kelder keert terug
Van de verschillende dagvoorzitters die we hebben gehad is Jort Kelder bijzonder in de smaak gevallen. In 2015 wist hij de spanning erin te houden met humor, snedige opmerkingen en originele hersenspinsels. Een perfecte manier om de deelnemers bij de les te houden. Daarom hebben hem uitgenodigd om deze taak ook dit jaar weer op zich te nemen.

Evoluon Congres en vergadercentrum Eindhoven Evoluon vijver 1Verfrissende nieuwe locatie
Qua locatie vonden we het voor deze jubileum-editie tijd voor vernieuwing. Onze keus is hierbij gevallen op de sfeervolle theaterzaal van het Evoluon in Eindhoven. Ook maken we weer gebruik van de interactieve sidekick BuzzMaster, waarmee alle aanwezigen via hun smartphone interactief kunnen deelnemen aan het programma.

Meer netwerken
Machevo Connect draait natuurlijk om netwerken. Hoe meer dit kan, hoe beter. Netwerken doen we niet alleen met bestaande relaties, we willen natuurlijk ook nieuwe bedrijven leren kennen. Daarom mag iedere genodigde vijf introducés meenemen. Natuurlijk het liefst introducés van wie u denkt dat zij iets bijdragen aan ons netwerk.

Jan Terlouw rechtenvrij 2018 2Topspreker Jan Terlouw
Een interessant onderdeel van deze editie belooft de toespraak van schrijver (Oorlogswinter), politicus (D66) en wetenschapper (kernfusie) Jan Terlouw te worden. Hij ziet spreken als een kunstvorm en gebruikt geen PowerPoint bij zijn voordracht. Zijn toespraak zal zich richten op onder meer klimaat, energiebeleid, economie en moraal. Zaken die stuk voor stuk in onze branche een belangrijke rol hebben.

Logo NEVILezing NEVI: ‘Help!, een inkoper’
Hoe komt de inkoper van uw klant tot zijn keuze voor een leverancier? Dat is waar deze lezing van praktijktrainer uit de (machine)industrie Fred Westerveld van de vereniging voor inkoop- en supply management NEVI zich op richt. Door hier inzicht in te krijgen kunt u uw voordeel doen in de samenwerking met uw klanten. Maar ook komt u meer te weten over (onbewuste) zaken die wellicht bij uw eigen inkoop spelen.

Economische inzichten van Mathijs Bouman
Journalist en econoom Mathijs Bouman zal met zijn vlotte babbel en een vleugje humor de aandacht van het publiek tot de laatste minuut bij zich houden. Tijdens het netwerkevenement werpt hij een blik op de brexit en handelsoorlog. Hij maakt deze economische ontwikkelingen inzichtelijk en geeft kritische noten die voldoende stof geven tot nadenken.

ALV als rode draad door het evenement
Voor onze leden loopt de Algemene Ledenvergadering als een rode draad door het evenement. Op deze manier blijft vergaderen boeiend! Zeker met de vlotte begeleiding van dagvoorzitter Jort Kelder zal bij de les blijven vermakelijk blijken.

Machevo Connect 2017 50Netwerkborrel
We zorgen ervoor dat u uitgebreid kunt netwerken in de pauzes, maar dit kan natuurlijk vooral bij de afsluitende netwerkborrel. Voor de hongerige maag regelen wij een walking dinner zodat aan al uw netwerk- en eetbehoeften wordt voldaan.

Aanmelden voor deelname is noodzakelijk
Deelname is voor leden en relaties van de Machevo & Bulk Vereniging kosteloos, maar aanmelden is in verband met de organisatie van zo’n groots evenement noodzakelijk. Let op: als u zich aanmeldt gaan wij ervan uit dat u ook komt en zullen wij hier kosten voor maken. Kosteloos afmelden is daarom mogelijk tot uiterlijk 48 uur voor aanvang. Wanneer u zich later (of helemaal niet) afmeldt, wordt € 95,- in rekening gebracht voor de gemaakte organisatie- en cateringkosten.

Deelname niet-leden
Bent u nog geen relatie of lid van Machevo maar wilt u deze kans niet missen? Dan is deelname mogelijk voor 375 euro p.p. Maar wellicht is een lidmaatschap interessanter voor u! Bekijk de verdere voordelen van het lidmaatschap!

Klik hier voor aanmelden Machevo Connect 2018

Machevo Connect 2017 9Locatie en tijden

Programma

13.00 uur: Ontvangst
13.30 uur: Aanvang Machevo Connect & ALV
15.00 uur: Pauze
17.30 uur: Verwachte eindtijd
18.00 uur: Netwerkborrel met walking dinner
19.30 uur: Verwachte eindtijd netwerkborrel

Evoluon theaterzaal Philips HallLocatie Evoluon
Theaterzaal
Noord Brabantlaan 1
5652 LA Eindhoven
Tel. 040 – 25 04 620

Als u vragen of suggesties heeft, kunt u contact opnemen met het secretariaat via e-mail.

Bekijk al het nieuws

Onze partners

Alle partners