Groots netwerkevenement ‘Machevo Connect 2015’ in combinatie met Algemene Ledenvergadering

Wij nodigen onze leden en relates uit om maandag 7 december 2015 aanwezig te zijn bij ons jaarlijks netwerkevenement Machevo Connect. Wij hebben deze keer een wel heel bijzondere dagvoorzitter gevonden in de persoon van journalist en presentator Jort Kelder.

Onze Algemene Ledenvergadering loopt dit jaar als een rode draad door hét netwerkevenement voor de procesindustrie: Machevo Connect 2015 . Dit vindt plaats in het Media Plaza en de zaal Super Nova van de Jaarbeurs.
 
Vlijmscherpe dagvoorzitter
Het programma bevat uiteraard zeer veel netwerkmomenten en onder het scherpe, snelle, kritische en eerlijke dagvoorzitterschap van Jort Kelder belooft het een enerverende middag te worden met weinig gelegenheid tot indutten. Deze zelfverklaarde luis in (en voor) de pels van ondernemend Nederland is beroemd geworden als hoofdredacteur van zakenblad Quote.
 
Daarna ontwikkelde Kelder zich als televisiepresentator bij onder meer Bij ons in de PC en Hoe Heurt Het Eigenlijk. Met Kelder kunt u rekenen op een dagvoorzitter die vilein en innemend tegelijk is.
 

Breinprofessor vertelt over denkpatroon topmanagers
Verder staat onder meer een lezing van hoogleraar klinische neuropsychologie prof. dr. Margriet Sitskoorn op het programma. Haar onderzoek richt zich op de relatie tussen hersenen en gedrag en spitst zich toe op hoe gedrag en omgeving invloed op de hersenen uitoefenen en hoe men op deze manier de emoties, vaardigheden en het gedrag van andere mensen kan beïnvloeden.

 
Sitskoorn is directeur van het topperformance lab. Daar wordt onderzocht hoe de prestaties van topsporters en topmanagers kunnen worden verbeterd. De professor schreef onder meer de bestsellers ‘Het maakbare brein’ en ‘Ik wil iets van jou, jij wilt iets van mij’. De afgelopen jaren schoof ze onder meer aan bij Pauw en Witteman, Eva Jinek en de Nationale IQ Test.

Tijdens Machevo Connect vertelt Sitskoorn over de werking van het menselijk brein en met name dat van ‘de manager’. Na de lezing is er gelegenheid tot het stellen van vragen.

Synergie van twee organisaties
Tijdens ‘Machevo Connect 2015’ komen alle genodigden van Machevo én de Industrial Processing van de Jaarbeurs bijeen, zodat alle deelnemers de synergie van beide organisaties kunnen ervaren.

Tot slot kunt u tijdens de afsluitende netwerkborrel, onder het genot van een dinerbuffet, napraten of gewoon even bijkomen van deze enerverende middag. De verwachtte eindtijd is ongeveer 19.30 uur.

Deelname is voor leden en relaties van de Machevo & Bulk Vereniging kosteloos, maar aanmelden is in verband met de organisatie van zo’n groots evenement noodzakelijk.

Klik hier om uzelf aan te melden voor:
Deelname aan Machevo Connect 2015 en ALV

Let op: kosteloos afmelden is mogelijk tot uiterlijk 48 uur voor aanvang. Wanneer u zich later (of helemaal niet) afmeldt, wordt € 50,- in rekening gebracht voor de gemaakte organisatie- en cateringkosten.
 
Locatie en tijden

Locatie Supernova in Media Plaza
Jaarbeurs, Entree Oost
Croeselaan 6
3521 CA Utrecht
 
Zie: Meer informatie Jaarbeurs

 

 
 
13.00 uur: Ontvangst
13.30 uur: Aanvang Machevo Connect en ALV
15.00 uur: Pauze
17.30 uur: Verwachtte eindtijd
18.00 uur: Netwerkborrel met lekkere hapjes
 
Als u vragen of suggesties heeft, kunt u contact opnemen met het secretariaat via e-mail (secretariaat@machevo.nl).
 
Let op: kosteloos afmelden is mogelijk tot uiterlijk 48 uur voor aanvang. Wanneer u zich later (of helemaal niet) afmeldt, wordt € 50,- in rekening gebracht voor de gemaakte organisatie- en cateringkosten.


Klik
hier om uzelf aan te melden voor:

Bekijk al het nieuws

Onze partners

Alle partners