Groot deel exposanten en projecten Industrial Processing 2018 bekend

Afbeeldinggg

Afgelopen week is de eerste deadline verstreken om in te schrijven voor de Industrial Processing beurs. De beurs die plaatsvindt van 2 t/m 5 oktober 2018 in het hallencomplex van de Jaarbeurs Utrecht. Op dit moment zijn er 85 bedrijven specifiek voor de IP-beurs definitief ingeschreven waarmee een groot deel van hal 9 gevuld wordt.

Beursplattegrond
De beursorganisatie – FHI – gaat nu aan de slag met het intekenen van alle exposanten op de conceptindeling van de beursplattegrond. Daarmee wordt er zoveel mogelijk rekening gehouden met ieders individuele wensen. De exposanten krijgen medio maart de conceptindeling toegestuurd waarop per mail gereageerd kan worden om wijzigingen door te voeren. In week 18 (eind april) is de plattegrond definitief.

Bent u nog niet ingeschreven maar heeft u alsnog interesse in deelname? Inschrijven is nog mogelijk. De bedrijven die vanaf nu hun inschrijfformulier opsturen worden genummerd op volgorde van binnenkomst. FHI neemt dan contact op, voordat de plattegrond definitief is, om samen een van de overgebleven posities uit te kiezen.

Beursprojecten
Een aantal terugkerende projecten worden voor de 2018-editie wederom georganiseerd voor de bezoeker. Denk dan bijvoorbeeld aan de de Proces Innovatie Prijs (PIP): exposanten leveren noviteiten aan die worden beoordeeld door het publiek en een vakjury. Ook komt er een seminar gericht op het hot topic van ‘voedselveiligheid’ en kunnen de deelnemende bedrijven zich nog aanmelden voor het Virtual Reality-project getiteld ‘Experiencing Solutions’. De komende tijd wordt er samen met exposanten hard gewerkt om deze projecten goed op te lijnen voor de bezoeker. Mocht u hier vragen over hebben neem dan contact op met Tim Middeldorp (tel: 033 465 75 07 of per email t.middeldorp@fhi.nl).

Paviljoens
Vele bedrijven verenigen zich in gezamenlijke paviljoens op de Industrial Processing. Zo is er veel betrokkenheid bij het PUMP PLAZA en er wordt enthousiast gereageerd op de Machevo Hotspots. Als u interesse heeft in deelname aan een van de paviljoens neem dan contact op met Marc Berkouwer (tel: 033 465 75 07 of per email m.berkouwer@fhi.nl).

Bent u nog geen lid van de Machevo & Bulk vereniging, maar wilt u toch deelnemen aan het Machevo Hotspots paviljoen? Meld u dan nu aan als lid bij de Machevo & Bulk vereniging

Bekijk al het nieuws

Onze partners

Alle partners