Groei Machevo & Bulk Vereniging zet in 2015 door

logos nieuwe leden

De Machevo & Bulk Vereniging is ook in 2015 weer gegroeid. Dé netwerkvereniging voor de procesindustrie telde begin vorig jaar 112 leden en dat liep op naar 118. De nieuwe leden zijn APOLLO Group, Lessines Industries, Nederman Nederland B.V., Objective International N.V., Precia Molen Nederland B.V. en Willems RVS/Aluminium B.V.

logos nieuwe leden

Machevo grote hulp bij leggen nieuwe contacten
De nieuwe aanwas is in de loop van het jaar al aan de rest van de vereniging voorgesteld middels de nieuwsbrief, de website van Machevo en natuurlijk tijdens het grote netwerkevenement Machevo Connect. De meest genoemde reden om lid te worden is het leggen van nieuwe contacten.

Dat was ook het geval bij Claudia van den Pol, Managing Director van APOLLO Group. Zij maakte kennis met de Machevo & Bulk Vereniging via vicevoorzitter Carlos Ooijen. Met dit lidmaatschap wil Van den Pol relaties opdoen die complementair zijn aan elkaar.

Kostbare ervaring
De leden brengen stuk voor stuk kostbare ervaring binnen de vereniging. Neem bijvoorbeeld Precia-Molen Nederland B.V., een bedrijf met bijna anderhalve eeuw ervaring in weegapparatuur. Machineproducent Lessine ontwerpt al vijftig jaar complete installaties voor de verwerking van poedervormige producten.

Als daar stofafzuiging bij nodig is kan het nieuwe lid Nederman Nederland B.V. ongetwijfeld een handje helpen, want dit bedrijf is een wereldwijde speler op het gebied van ontstoffing. Op het gebied van filteren, reinigen en recyclen kan dit bedrijf voor veel Machevo-leden van toegevoegde waarde zijn. “Wie zich op de bulksector richt, kan niet om Machevo heen”, zei accountmanager Johan Keetbaas al toen hem werd gevraagd naar de reden voor aanmelding.
Als software nodig is voor de aansturing van logistieke processen is Objective International de partij met de nodige ervaring in huis. Tot slot kan Willems RVS/Aluminium B.V. van dienst zijn als constructies of bewerkingen nodig zijn.

Presentator Jort, toen actief als dagvoorzitter, Kelder heeft de nieuwe leden 7 december 2015 tijdens Machevo Connect en de ALV stuk voor stuk voorgesteld aan de circa honderd aanwezigen. Sommige leden gaven na de eerste pauze al aan een paar interessante contacten te hebben gelegd.

Wilt u weten of lidmaatschap ook voor u interessant is?
Bekijk dan de ledenlijst op de website www.machevo.nl en kijk of er voor u bekende namen tussen staan. Aanmelden kan via www.machevo.nl/lidmaatschap. Vragen kunt u mailen naar info@machevo.nl.

Bekijk al het nieuws

Onze partners

Alle partners