Goede samenwerking en nieuwe contacten op druk bezocht Anuga Foodtec

web Anuga borrel

web Anuga borrelDe Anuga FoodTec stond in 2015 weer bol van innovatieve producten en processen. De bezoekersaantallen waren elke dag hoog en goed verdeeld over de nationaliteiten. Uiteraard waren ook veel Nederlandse bedrijven aanwezig, als bezoeker en als standhouder. Vanuit de Machevo & Bulk Vereniging waren vier leden in één stand vertegenwoordigd onder de noemer ‘Machevo & Bulk, Dutch Process Specialists’. Het gaat om Altermij-De Gouwe B.V., Nirota B.V., Nestinox B.V. en Rodesta B.V. De kruisbestuiving van de leden die zowel ten goede kwam aan de bezoekers van de stand alsook aan de leden zelf was wederom bewijs dat een dergelijke collectieve stand zeker de moeite waard is. Uiteraard waren er ook behoorlijk wat Machevo leden zelf vertegenwoordigd met zeer mooie stands.

Op dinsdag 24 maart werd de ‘Hollandse netwerkborrel’ gehouden op de Machevo stand. Hiervoor waren alle Nederlandse bedrijven (ruim 100!) door de vier deelnemende bedrijven persoonlijk uitgenodigd. Uiteindelijk werd de borrel goed bezocht en deden wij om 19.00 uur het licht uit in een vrijwel lege hal.

web Anuga borrel2B

Nieuw samenwerkingsverband
Daarnaast is er contact gelegd met DSIV, de Duitse tegenhanger van Machevo en Bulk, (met nadruk op Bulk) om elkaar vaker op te zoeken waar mogelijk en elkaar te betrekken bij de verschillende evenementen. Hierover zult u nog nader worden ingelicht in de komende tijd.

De vier deelnemende bedrijven bedanken Machevo voor de ondersteuning voor het paviljoen!

De commissie Buitenlandse Beurzen verzoekt alle leden om vooral hun voorkeur voor samenwerking op de door hun uitgekozen beurzen aan het secretariaat door te geven. Voor hen die dit nog niet wisten, er loopt reeds een verzoek voor een gezamenlijke stand voor de beurs Achema, die in juni 2015 zal plaatsvinden in Frankfurt.

Meer foto’s van de beurs zijn hier te zien.

Bekijk al het nieuws

Onze partners

Alle partners