Goed vertegenwoordigd op Solids Dortmund

image007

image007Solids Dortmund, de vakbeurs voor poeder- en stortgoed technologieën, vindt plaats op 4 & 5 november in de Messe Westfalenhallen in Dortmund, co-located met Recycling-Technik. Met maar liefst 4 hallen en een aparte hal voor Recyling-Technik is het de groote editie uit de Solids European Series.

Benelux paviljoen op Solids Dortmund
België en Nederland zijn goed vertegenwoordigd op Solids Dortmund met 12 exposanten aan het Benelux paviljoen en 26 Benelux exposanten op de beursvloer.  De deelnemers die u kunt ontmoeten op het paviljoen zijn: Dinnissen, ESI Eurosilo B.V., Indus Integrated Bulk Logistics BV, Jansen & Heuning Bulk Handling Systems bv, Lampe Technical Textiles bv, Narviflex Bv, Nestinox B.V., TBMA Europe Bv, AJK Hydrolift, Carrier Europe, Promati nv en Technic Gum International sprl.

machevoHet Benelux paviljoen biedt niet alleen veel mogelijkheden voor de deelnemende exposanten, ook voor de bezoekers is het een herkenbare en centrale plek om te netwerken in een professionele sfeer. Op woensdag 4 november tussen 15.30 – 17.00 uur organiseert Machevo tevens een gezellige borrel op het paviljoen waar u van harte welkom bent om een drankje te komen nuttigen.

Registreer online en bezoek, zowel Solids Dortmund als de co-located beurs Recycling-Technik met hetzelfde ticket. Gebruik de code 3004 om gebruik te maken van een vrije entree (in plaats van 25,00 euro).  Zien we u daar?

Bekijk al het nieuws

Onze partners

Alle partners