Gezocht leden voor beurscommissie Industrial Processing/WoTS

De beurscommissie WoTS bestaat uit betrokken exposanten, die ook lid zijn van FHI of FEDA of Machevo. Alle werelden van WoTS worden in deze commissie vertegenwoordigd, voor leden van Machevo is dat de vakbeurs Industrial Processing. Ook maakt het projectteam van WoTS onderdeel uit van deze commissie.

In de beurscommissie van ongeveer 30 personen zijn er twee plekken voor exposanten vrijgekomen, die lid zijn van Machevo. Aan u de vraag of u interesse heeft zitting te nemen in deze commissie?

U denkt dan actief mee over bijvoorbeeld de exposantenwerving, bezoekerswerving, aanpak projecten en invulling van de kick off. Tijdens de commissievergaderingen delen we de status rondom de exposantenwerving. Hoe verloopt het aantal inschrijvingen, waar knelt het, waarom knelt het, zijn er tips vanuit de commissie? Rondom de bezoekerswerving delen we het verloop met de commissieleden. Hoe loopt het aantal inschrijvingen, hoe gaat het in vergelijking met voorgaande edities, wat zijn de geluiden uit de markt, welke acties gaan we inzetten. Het aantal bijeenkomsten is ongeveer 6 keer vanaf april 2021 t/m september 2022.

Het projectteam van WoTS bereidt de vergadering voor en levert de stukken een week voor de vergadering aan. De bijeenkomsten zijn bedoeld om informatie te delen, samen te overleggen en om te sparren.

Interesse? Mail uw reactie en uw contactgegevens naar het secretariaat van Machevo.

Bekijk al het nieuws

Onze partners

Alle partners