Forse groei in ledenaantal voor 2014

3407-logo

Het gaat goed met de Machevo & Bulk Vereniging. Maar liefst elf bedrijven sloten zich dit jaar aan bij hét netwerk voor de procesindustrie. Onze nieuwe leden zijn:  Altermij-De Gouwe, Isolatiebedrijf Franssen, Indus, Jongerius, Kusters Recycling Solutions, Nirota, Rossi Benelux , Rotary Trading Company, Slingerland Techniek, Surplus Select en Tebodin Deventer. We laten de de laatste twee nieuwkomers aan het woord:

3407-logoJongerius B.V.
Robert Tiesma, Sales Engineer bij Jongerius Process Technolgy, kent de Machevo & Bulk Vereniging als beursdeelnemer aan de Industrial Processing en Solids.
Tiesma geeft aan: “de heroverweging om weer lid te worden van Machevo is dat dit lidmaatschap ons netwerk in de procesindustrie zal uitbreiden en in staat stelt onze bekende naam Jongerius Process technology in de Solids handling opnieuw in de kijker te spelen.”

Al meer dan 80 jaar is Jongerius B.V. actief en toonaangevend in de solids-branche. Van ontwerp en levering van apparatuur tot en met de tailormade van installaties. Van initiële realisatie tot en met wereldwijde service-overeenkomsten en on-site onderhoud. Het bedrijf beschikt over een eigen onderzoek- en testcentrum voor het uitvoeren van testen en het ontwikkelen van nieuwe producten en processen. Naast A-merken als Coperion K-tron, Quadro en Minox levert Jongerius sinds augustus 2014 ook IKA apparatuur. Jongerius: ‘All about solids en liquids’, www.jongerius-jpg.nl

7abe93e34c53f2f0fdd7fa68d088774ea13e1fb4Slingerland Techniek B.V.
Directeur Nico Slingerland is de Machevo & Bulk Vereniging kent onze vereniging van de verschillende beurzen, maar ook via zijn klanten. “Wij hebben ons aangesloten bij  Machevo om onze relatiebestanden te activeren en uit te breiden. Verder streven wij naar meer naamsbekendheid van ons bedrijf in de branche en meer informatiebronnen te ontwikkelen.”

Slingerland Techniek B.V. is een specialist op het gebied van ventilatoren uit staal, RVS of kunststof die worden toegepast in de industrie, machinebouw en utiliteitsbouw. De filosofie van Slingerland Techniek is ‘doorvragen’. Vanuit Amersfoort leveren zij een breed scala ventilatoren van gerenommeerde Europese fabrikanten, veelal uit hun ruime voorraad maar ook orderspecifiek geproduceerd. Daarnaast levert Slingerland Techniek een diversiteit aan klantspecifiek (OEM) geproduceerde ventilatoren, waarvoor ook voorraad wordt gehouden. Iedere door Slingerland Techniek geassembleerde ventilator wordt proefgedraaid, waarbij een controle plaatsvindt op balans en elektrisch/mechanische werking van ventilator en motor. Zo zijn de klanten van Slingerland Techniek verzekerd dat zij een gegarandeerd product krijgen aangeleverd. Meer informatie over Slingerland Techniek BV kunt u vinden op de website: www.slingerlandtechniek.nl

Bekijk al het nieuws

Onze partners

Alle partners