FoodValley Regio Open Days over alle ontwikkelingen in de foodsector

foodvalley

foodvalleyTwee dagen vol inspiratie: dat zijn de FoodValley Regio Open Days in en rond Wageningen, Ede en Barneveld. Georganiseerd voor en door partners in de Triple Helix. Dit is ook voor Machevo-leden dé gelegenheid kennis te maken met bedrijven en instellingen in de FoodValley regio. Een open programma, waar u zelf keuzes kunt maken. Volop gelegenheid om te netwerken, maar ook om uw kennis te verdiepen. U kunt luisteren, maar ook zelf aan de slag gaan.

U ontmoet bestuurders, leden van Provinciale Staten, onderzoekers en raadsleden. Allemaal worden ze uitgenodigd. De FoodValley Regio Open Days zijn geschikt om kennis te maken met de regio. Wilt u ontdekken wat het geheim is van de samenwerking in deze regio? Kom dan kosteloos naar de Open Days in de FoodValley regio.

Foodvalley Regio Open DaysExperts geven hun visie
Op het programma staan onder meer toespraken van experts uit het vakgebied. Zo vertelt directeur Ad Juriaanse van NIZO Food Research over de reductie van suiker in eten. Directeur van het Foodservice Institute Jan Willem Grievink geeft uitleg over de transformatie van de supermarkten in Nederland.

Workshops met voedsel
Bij de verschillende workshops kunt u in een restaurant naar keuze zelf aan de slag met voedsel. Tot de opties behoren onder meer koken met insecten en proeven met je neus.

In gesprek met staatssecretaris
Staatssecretaris van Sociale Zaken en Werkgelegenheid Jetta Klijnsma gaat in gesprek met deelnemers over arbeidsparticipatie en kansen voor de regio.

Datum:
Donderdag 24 en vrijdag 25 september 2015.

Aanmelden en meer informatie:
Deelname is kosteloos. Vanwege het beperkt aantal plaatsen is inschrijven noodzakelijk. Een inschrijving is geen garantie voor deelname.
Klik hier om u aan te melden voor een of meerdere activiteiten.
Klik hier voor het volledige programma en meer informatie.

Bekijk al het nieuws

Onze partners

Alle partners