Flowcomm winnaar Hartong Trofee 2012

team flowcomm bij de gewonnen hartong trofee klein formaat
team flowcomm bij de gewonnen hartong trofee klein formaatDe Hartong Trofee voor beste beursstand op de vakbeurs Industrial Processing 2012 is gewonnen door FlowComm Benelux BV uit Veenendaal. Dit maakte de jury tijdens een spannende uitreiking in het Auditorium van de Jaarbeurs in Utrecht bekend. De deskundige jury bekeek tijdens de eerste beursdag alle stands van de Industrial Processing en lette hierbij vooral op de aspecten presentatie, communicatie, passie en creativiteit.
 
FlowComm duidelijk winnaar
Genomineerd voor de Hartong Trofee waren ook GEA Westfalia Separator Nederland BV en Bray Controls Benelux. Juryvoorzitter ir. Benno Tutein Nolthenius vertelde tijdens de uitreiking dat FlowComm in de ogen van de jury de duidelijke winnaar van de Hartong Trofee 2012 is. Hij beargumenteerde deze keuze als volgt: “Het credo ‘Go with the Flow’ komt terug in het design van de stand. De flow wordt gevisualiseerd door een mooie kleur blauw als een slang, die zowel in het bedrijfslogo voorkomt als in de pilaren van de stand en via sierlijke bogen boven bij elkaar komen. Geraffineerd zijn op ooghoogte vitrines ingebouwd in deze blauwe kolommen, zodat het lijkt alsof je even door de ‘buis’ van de flow heenkijkt voor een inkijkje naar diverse producten. De stand bemanning is betrokken en niemand minder dan de directeur staat de bezoeker te woord. Moderne visualisatie- of presentatietools zijn eigenlijk niet nodig. De boodschap komt op deze wijze al perfect over. De stand is open genoeg voor langslopende bezoekers, maar biedt voldoende intimiteit binnen de stand voor een zitje en een uitvoeriger gesprek.

Flowcomm levert hygiënische procescomponenten voor de voedsel-, zuivel-, farmaceutische en licht chemische industrie. Richard van Rossem, directeur van FlowComm BV, is enorm trots op deze blijk van waardering voor hun stand en zijn team. “Dit is een geweldige beloning voor de grote inzet van ons team en de kroon op ons 10-jarig bestaan wat wij volgend jaar vieren. Ik ben er trots op dat wij als jonge organisatie samen zo’n mooie prijs hebben gewonnen.

Over de Hartong Trofee

De Hartong Trofee is een initiatief van de Machevo en Bulk Vereniging en wordt al sinds 1983 uitgereikt aan het bedrijf met de beste standpresentatie. De jury bestond dit jaar uit ir. Benno Tutein Nolthenius (voorzitter), de heer Marc Klumper (VNU Exhibitions BV) en mevrouw Cynthia Meijer (Machevo en Bulk Vereniging). De prijs is op 2 oktober 2012 uitgereikt in het Auditorium van het Media Plaza in de Jaarbeurs Utrecht, tegelijk met de uitreiking van de Proces Innovatie Prijs. De Hartong Trofee is genoemd naar wijlen de heer ir. F.L. Hartong, voorzitter van de Vereniging Machevo en grondlegger van de toenmalige Machevo beurs (tegenwoordig Industrial Processing). De wisseltrofee is een kunstwerk ontworpen door beeldend kunstenaar Nico Liedorp (1952-2012).
Bekijk al het nieuws

Onze partners

Alle partners