Machevo Hotspots

Machevo Hotspots is dé locatie op de beursvloer waar u een sterke schakel van leveranciers, welke toegevoegde waarde aan de procesindustrie leveren, kunt ontmoeten.

Machevo Hotspots is een paviljoen gesitueerd in de World of Industrial Processing en bestaat uit zo’n 16 deelnemers. Elke deelnemer heeft een eigen stand van 10m2 en daarnaast bezit het paviljoen over een groot binnenplein met een gezellig bar. De deelnemers van de Machevo Hotspots kunnen gebruik maken van deze bar om samen met hun klanten zaken te bespreken onder het genot van een drankje. Hierdoor creeren we een gezellige ongedwongen sfeer wat we met het paviljoen willen uitstralen. Ook zullen er verschillende activiteiten in het binnenplein plaatsvinden waar later meer informatie over komt.

Concrete voordelen voor exposanten liggen in efficiency in de voorbereiding en het delen van middelen, ruimte en catering. De uiteindelijke aanpak wordt met de deelnemende exposanten besproken, waarbij zowel standbouw, interne ruimte en gewenste middelen gekozen worden. Ook de mogelijke inhoud van kennisoverdracht in het paviljoen wordt besproken.

Daardoor zal later in het proces ook de aanpak van de communicatie in aanloop naar de beurs aan de orde komen en de voordelen die dat heeft voor de deelnemers. De kennisoverdracht vanuit het paviljoen kan liggen bij thema’s als fabriek van de toekomst, innovaties in het algemeen en praktische / technische combinaties.

Doelgroepen van bezoekers zullen uit de volle breedte van de industrie komen, met focus op de specifieke vakgebieden in de procesindustrie (voeding, chemie, petrochemie, water, e.d.).

Heeft u interesse om deel te nemen aan de Machevo Hotspots? Neem dan contact op met Willemijn de Groot! Er zijn nog een paar plekjes beschikbaar.

LOCATIE: Jaarbeurs Utrecht

 

Bekijk al het nieuws

Onze partners

Alle partners