FEDA pakt industriële uitdagingen aan door verbinding

Verbinden, innoveren en inspireren: samen vormen we de toekomst van de maakindustrie

De Machevo & Bulk vereniging heeft een succesvol partnerschap met de Federatie van Technologiebranches, bekend als FEDA. Zij lanceren een nieuw evenement: de FEDA Business Inspiration Day, waarbij ook alle leden van Machevo van harte welkom zijn. Dit event vindt plaats op woensdag 19 juni 2024, vanaf 12:30 uur, in de sfeervolle Metaal Kathedraal in Utrecht. Het evenement is interessant voor professionals uit diverse disciplines binnen de maakindustrie. Of je nu werkzaam bent op het gebied van engineering, managment, HR, communicatie, sales of finance, je bent van harte welkom om deel te nemen aan boeiende workshops die verschillende aspecten binnen de maakindustrie belichten.

Een dag vol innovatie, samenwerking en kennisdeling
FEDA vindt het net als Machevo belangrijk om ontwikkelingen binnen de branche onder de aandacht te brengen door middel van kennisdeling, verbinding en het bieden van inspiratie. Zo wordt de maakindustrie geconfronteerd met versnelde technologische ontwikkelingen die de bedrijfsvoering fundamenteel veranderen. Daarnaast zien we ook generatieverschillen op de werkvloer en krapte op de arbeidsmarkt. Via de korte workshops kun je ontdekken hoe medewerkers tot organisatieambassadeurs kunnen worden gevormd. Verken de impact van nieuwe Europese regelgeving, zoals de Corporate Social Responsibility and Disclosure, en krijg inzicht in de toekomst van machineveiligheid. Dit en meer staat op het programma van de FEDA Business Inspiration Day.

Wat kun je verwachten?
Het programma begint om 12:30 uur met de FEDA Insight, de Algemene Ledenvergadering. Vanaf 13:30 uur verwelkomen wij de bezoekers. We starten de middag met onze keynote ‘Generaties verbinden binnen je organisatie’, waar Jordy en Estrella je meenemen in de verschillende generaties op de werkvloer. Aansluitend zijn er twee workshoprondes met een pauze, waarbij je per ronde aan één workshop kunt deelnemen. Tijdens de pauze is er via de Business Booster een mogelijkheid in gesprek te gaan met vakgenoten. We sluiten de dag om 17:15 uur af met een borrel. Zo garanderen we een leerzame en inspirerende dag, vol interactie en netwerkmogelijkheden.

Met meer dan 160 leden is FEDA de belangrijkste branchevereniging op het gebied van aandrijf en automatiseringstechniek in Nederland. Vanwege het partnerschap met FEDA kunnen wij u ook de mogelijkheid bieden om, als lid van de Machevo & Bulk vereniging, de FEDA Business Inspiration Day bij te wonen.

Meld je hier aan voor de FEDA Business Inspiration Day

Bekijk hier het volledige programma

 

Bekijk al het nieuws

Onze partners

Alle partners