Fabriek van de Toekomst hart van Industrial Processing

Fabriek van de toekomst web

Horen uw innovaties hier ook thuis?

Fabriek van de toekomst web

De Fabriek van de Toekomst vormt vanaf 4 oktober 2016 letterlijk en figuurlijk het hart van Industrial Processing in de Jaarbeurs. Wat kunnen bezoekers de komende jaren van de procesindustrie verwachten? Op een centraal plein in hal 12 geven verschillende bedrijven, waaronder Machevo-leden VDL, Tetra Pak, Dinnissen, Van Beek en Jongia Mixing Technology, hier invulling aan. Er zijn nog enkele plaatsen op het plein beschikbaar. Zou uw techniek hier niet misstaan? Neem dan contact met ons op!

Het plein vormt een dynamisch geheel van technologische toepassingen die bezoekers in werking kunnen zien. De organisatie van de beurs heeft naast gevestigde bedrijven in de procesindustrie ook kenniscentra, universiteiten en start-ups uitgenodigd hun ontwikkelingen te tonen. Hier wordt de verbinding gemaakt tussen bedrijven en technologische toepassingen die binnen afzienbare tijd onderdeel van productieprocessen worden.

Deelnemers Machevo Hotspots profiteren van belangstelling
Voorheen regelde Machevo de voordelige collectieve beursdeelname via het Machevo Paviljoen. Nu gebeurt dat in twee Machevo Hotspots aan beide uiteinden van het plein (een Hotspot voor het solids gedeelte en een voor het liquids gedeelte).

Dit plein van innovatie zal veel bezoekers trekken en deelnemers aan de Hotspots zullen hier optimaal van profiteren. Meer details over deze voordelige collectieve deelnamemogelijkheid die alle zorgen wegneemt vindt u hier.

Thema verder uitgerold
Machevo Paviljoen IP 2016 01 webHet thema Fabriek van de Toekomst is ook op de rest van de beursvloer te ervaren. Er is contact gelegd met sprekers die zich hebben verdiept in de rol van de mens in de fabriek van de toekomst. Heeft de mens dan bijvoorbeeld nog een rol in de fabriek? En zo ja, welke? Verder bekijken we de mogelijkheid om beursbezoekers middels virtual reality een kijkje te laten nemen in de fabriek van de toekomst.

Ideeën?
Heeft u ideeën om invulling te geven aan dit thema of wilt u hier een steentje aan bijdragen? Neem dan contact met ons op via info@machevo.nl.

Bekijk al het nieuws

Onze partners

Alle partners