Exclusief voordeel voor leden bij easyFairs vanaf 2013

logo organisatie easyfairs

logo organisatie easyfairsDit jaar is de Machevo & Bulk Vereniging een samenwerking aangegaan met easyFairs, vakbeursorganisator van tijds- en kostenefficiënte vakbeurzen. De overeenkomst met easyFairs heeft betrekking op de gecombineerde beurzen SOLIDS en PUMPS & VALVES in de oneven jaren, ofwel de jaren waarin geen Industrial Processing plaatsvindt. De overeenkomst geldt vanaf beursjaar 2013. De nieuwe samenwerking met easyFairs betekent voor de leden van de vereniging voordelige beursdeelname, toegang tot Europees netwerk en bij voldoende interesse een collectiviteitskorting bij deelname aan easyFairs beurzen in het buitenland.

easyFairs wil Machevo en haar leden helpen om bij te dragen aan de doelstelling van MACHEVO: ‘Het versterken en vergroten van de marktpositie van alle leden’ door middel van:

• Ledenkorting:
easyFairs geeft exclusief aan leden van de Machevo & Bulk Vereniging voor de beurzen SOLIDS en PUMPS & VALVES 2013 een korting van 4% op de moduleprijs.

• Toegang tot Europees netwerk:
easyFairs Netherlands kan optreden als intermediair voor Machevo en haar leden voor promotie en toegang tot easyFairs beurzen elders in Europa. U kunt alles in uw eigen taal georganiseerd krijgen.

• Machevo collectief:
In samenspraak met MACHEVO kan easyFairs, bij voldoende interesse/deelname, zorgen voor collectiviteitskortingen bij deelname aan easyFairs beurzen in het buitenland. Denkt u hierbij aan standbouw, point-of-sale materiaal, transport en vrachtvervoer.

Tot slot:
– Klik hier voor: Een overzicht van de SOLIDS beurzen.
– PUMPS & VALVES vindt alleen plaats in de Benelux en wel in Antwerpen in april 2012: PUMPS & VALVES Antwerpen.
– De Nederlandse editie PUMPS & VALVES vindt plaats in Rotterdam in oktober 2013.

Meer info vindt u op www.easyfairs.com en bij vragen kunt u mailen naar Bas van Gent van easyFairs: bas.van.gent@easyfairs.com.

 

Bekijk al het nieuws

Onze partners

Alle partners