Exclusief voor Machevo-leden: kosteloze toegang tot beurs Powtech

web sfeerfoto 2014 credit NürnbergMesse PTTP 2014 T 0948

web sfeerfoto 2014 credit NürnbergMesse PTTP 2014 T 0948Leden van de Machevo & Bulk Vereniging kunnen kosteloos naar de beurs Powtech, die van 19 tot en met 21 april in het Congrescentrum van Neurenberg (Duitsland) wordt gehouden.

Bijna duizend exposanten
Powtech is dé beurs voor specialisten in de bulk- en solidsverwerking. De laatste innovaties op het gebied van de procesmatige behandeling en verwerking van poeders, granulaten en bulk in vaste en vloeibare vorm worden hier getoond. De beurs wordt eens in de achttien maanden gehouden. Bij de vorige editie, in 2014, telde Powtech maar liefst 930 exposanten uit dertig landen en trok het evenement 15 duizend bezoekers uit 78 landen. De oppervlakte van de beurs beslaat ruim tien voetbalvelden.

Perfecte match voor Machevo-leden
Het is geen geheim dat deze beurs perfect aansluit bij het profiel van de Machevo-leden. Vandaar dat bedrijven met een Machevo-lidmaatschap van harte worden uitgenodigd om de beurs te bezoeken.

Kosteloze toegang met kortingscode
Vanaf 11 maart kunt u kosteloos uw toegangskaarten aanvragen door kortingscode PT16NL in te voeren op deze link. De organisatie van Powtech gaat bij Machevo na of de bedrijven die zich aanmelden ook daadwerkelijk lid zijn zodat geen misbruik kan worden gemaakt van dit exclusieve aanbod.

Klik hier om kosteloos uw toegangsvouchers aan te vragen.

Bekijk al het nieuws

Onze partners

Alle partners