DSIV nodigt Machevo-leden uit voor POWTECH kick-off

1blues act quartet 640

DSIV organiseert 25 september a.s. een aantrekkelijke opwarmer aan de vooravond van de beurs POWTECH in Neurenberg. De Duitse brancheorganisatie heeft onder meer een bluesband en een uitgebreid dinerbuffet geregeld in het Gostner Hoftheater in dezelfde stad.

Herhaling van eerdere geslaagde kick-off
Eerder dit jaar organiseerde DSIV een netwerkbijeenkomst in het Duits Voetbalmuseum in de avond voor aanvang van de beurs Schüttgut Dortmund. De organisatie wil dat succes graag herhalen. In de avond van de laatste opbouwdag voor POWTECH kunnen leden van DSIV, Machevo en andere genodigden elkaar treffen.

Opladen voor de beurs
Doel is dat alle aanwezigen ontsnappen en vol goede moed de beurs in gaan. De combinatie van hartig eten, koele drank en genoeg contactmogelijkheden betekent voor de deelnemers een vliegende start van de week.

Sfeerrijke bartheater
De locatie waar dit allemaal staat te gebeuren is een voormalige speelgoedfabriek. Hier werd in 1979 het Gostner Hoftheater gevestigd en inmiddels is dit het oudste zelfstandige theater van Neurenberg. Onderdeel van dit gebouw is Theaterkneipe LOFT, een bartheater waar u in een moderne setting de avond kunt doorbrengen.

Tijden en locatie
Het bartheater is vanaf 18.00 uur toegankelijk. Het buffet opent om 20.00 uur en het officiële welkom is om 20.15 uur. De band genaamd ‘THE BLUES AC.T’ speelt vanaf 20.30 uur. Adres: Austr. 70 90429 Nürnberg.

Meer info en aanmelding
Meer informatie, het menu en het aanmeldformulier vindt u op de website van DSIV.

Bekijk al het nieuws

Onze partners

Alle partners