Drie nieuwe leden voor Machevo

bauer logo

In korte tijd hebben drie nieuwe leden zich bij onze vereniging aangesloten. Het gaat om Bauer Gears GmbH, Ommeren Metaaltechniek B.V. en Russell Finex NV. Zij hopen stuk voor stuk op nieuwe waardevolle contacten en zijn van plan goede relaties met onze andere leden op te bouwen.

Bauer Gears
bauer logoDe Nederlandse vertegenwoordiger van het Duitse Bauer Gears, Rob Hofs, kwam tijdens de excursie naar het Feed Design Lab en de productielocatie van Vitelia op 3 november jl. met ons in aanraking. Hofs had kon zich bij de excursie aansluiten omdat Bauer Gears lid is van onze Duitse partner DSIV.

“Het was een bijzonder prettige excursie. Ik ontmoette er interessante en waardevolle mensen voor ons bedrijf”, blikt Hofs terug. “Ik heb tijdens de excursie al contact gelegd met Machevo-lid Van Beek. Ik denk dat wij wat voor elkaar kunnen betekenen.” Hofs besloot al snel om lid van Machevo te worden. “Ik hoop er meer goede relaties aan over te houden.”

Bauer Gears is opgericht in 1927 en maakt degelijke motorreductor in alle vormen en maten. Deze worden onder meer ingezet in de energie-, beton-, metaal- en voedingsmiddelenindustrie en de afvalwaterzuivering. De motoren worden gebruikt voor het aandrijven van onder meer transportbanden, ventilatoren, turbines en slibindikkers.

Meer informatie is te vinden op www.bauergears.com.

Russell Finex
Russell Finex logo 300x195Russell Finex bestaat al ruim 80 jaar en is in die tijd uitgegroeid tot een wereldwijde specialist in zeeftechnologie en het ontwerpen/produceren van trilzeven, separatoren, ultrasone zeefgaasreinigingssystemen en vloeistoffilters voor de verwerkingsindustrie. Het bedrijf heeft vestigingen in België, het Verenigd Koninkrijk, de VS en India en heeft daarnaast een netwerk van ervaren vertegenwoordigers en distributeurs over de hele wereld.

“Bij het zoeken naar associaties die actief zijn in onze doelgebieden zagen we Machevo regelmatig terugkomen”, legt marketing assistant Michaël Mispelters uit. “We zien het lidmaatschap als een mooie manier om onze relaties met de professionals in deze sector uit te breiden en te verbeteren. Ook willen wij een betere band opbouwen met beurzen zoals Solids Processing Zo kunnen wij onze naam als marktleider verstevigen.”

Meer informatie is te vinden op www.russellfinex.com.

Ommeren Metaaltechniek
cms visual 6484Ommeren Metaaltechniek BV is opgericht in 1998 en is uitgegroeid tot specialistisch toeleverancier voor o.a. de Petrochemische Industrie, Automotive industrie en Food industrie.

Meer informatie is te vinden op www.ommeren-metaaltechniek.nl.

Bekijk al het nieuws

Onze partners

Alle partners