Doe mee met de Proces Innovatie Prijs 2012

piplogo.png

piplogo.pngOok in 2012  zal in het begin van de Industriële Week de Proces Innovatie Prijs uitgereikt worden. De ‘PIP’  is een erkenning voor innovatieve producten en oplossingen binnen de procesindustrie en een initiatief van de Machevo & Bulk Vereniging en VNU Exhibitions. Wilt u extra publiciteit voor uw product, uw naamsbekendheid vergroten en aangeven dat uw bedrijf op de toekomst voorbereid is? Schrijf uw innovatie dan in voor de Proces Innovatie Prijs 2012.

De Machevo & Bulk Vereniging stimuleert haar leden innovatief te zijn en sponsort daarom de helft van het inschrijfgeld! Het stimuleren van innovaties in de procesindustrie is al jaren een speerpunt van de vereniging. In 1992 werd de eerste ‘Machevo Technologie Prijs’ uitgereikt, waarna in 2002 de naam werd gewijzigd in de huidige ‘Proces Innovatie Prijs’.

‘Innovatie is een noodzaak, geen luxe’ aldus de heer Armando Turba, voorzitter van de Machevo & Bulk Vereniging. ‘Innovatie is de sleutel tot lange-termijn-overleven. De Proces Innovatie Prijs is onze erkenning voor hèt bedrijf uit onze branche dat innovatief bezig is’.

Ook heeft de vereniging oog voor starters op de markt, jonge bedrijven die innoveren op basis van een specifiek nieuw idee. De vereniging verlaagt voor hen de drempel nog eens extra, door ook het lidmaatschapsgeld te halveren. Als nieuw lid komen zij direct in aanmerking voor de PIP sponsoring en profiteren daarnaast ook meteen van alle voordelen dat het lidmaatschap nog meer biedt.

Alle bedrijven in Nederland en België kunnen zich voor de PIP inschrijven. Eigenlijk bestaat de Proces Innovatie Prijs uit twee awards, namelijk de PIP Vakprijs en de PIP Publieksprijs. Een zorgvuldig samengestelde vakjury beoordeelt alle inzendingen en maakt de nominaties bekend. Vervolgens kan iedereen via internet stemmen op deze nominaties voor de Publieksprijs. De vakjury kiest de winnaar van de Vakprijs. Tijdens de beurs ‘Industrial Processing’ worden de winnaars van de Vakprijs en de Publieksprijs bekendgemaakt.

Op 2 oktober 2012 zal de winnaar bekend worden gemaakt tijdens de beurs Industrial Processing. Meer informatie en het inschrijvingsformulier voor deelname vindt u op de website van VNU Exhibitions www.industrialprocessing.nl/pip

Bekijk al het nieuws

Onze partners

Alle partners