Corporate Membership KNCV speciaal voor het MKB

kncv-logo-rgb

kncv-logo-rgbDe KNCV is dé beroepsvereniging voor Chemici, Life Scientists en Procestechnologen. Zij heeft al 110 jaar ervaring met het behartigen van de belangen van Human Capital. Een goede samenwerking met de juiste beroepsvereniging is belangrijk in de huidige economie. In samenwerking met zusterorganisaties VNCI en C3 (opgericht door KNCV) promoot het KNCV een carrière in de chemie of life sciences onder scholieren en docenten. Recent hebben de Topsector Chemie beurzen veel aandacht getrokken. Een hoge instroom in de moleculaire opleidingen is noodzakelijk om het verwachte tekort aan bèta’s en technici te voorkomen. Deze beurzen worden beschikbaar gesteld door de chemiereuzen maar ook door het MKB.

De moleculaire sector is belangrijk voor Nederland, zowel vanuit economisch perspectief als vanwege het hoge internationale aanzien. Een kwart van de Nederlandse onderzoeks- en ontwikkeluitgaven zijn aan de moleculaire wetenschappen gerelateerd. KNCV is verantwoordelijk voor een vijfde van de export.

Ook voor het KNCV is het van belang dat het bedrijfsledenbestand groeit. Al voor een zeer bescheiden bedrag kunt u de KNCV steunen bij haar werk. Naast het behartigen van het algemeen belang voor de moleculaire sector biedt het bedrijfslidmaatschap ook directe voordelen.

Meer informatie is te vinden op: www.kncv.nl. Heeft u meer specifieke vragen over bijv. bedrijfslidmaatschappen, dan kunt u contact opnemen met  Dr. Jan Marijnissen, telefoon 070 – 337 87 94 of jmarijnissen@kncv.nl.

Bekijk al het nieuws

Onze partners

Alle partners