Carlos Ooijen benoemd als vicevoorzitter Machevo

carlosooijen

carlosooijenDirecteur van VDL Industrial Products B.V. Carlos Ooijen is benoemd tot vicevoorzitter van de Machevo en Bulk Vereniging. Het voltallige bestuur heeft ingestemd met het voorstel om Ooijen aan te stellen als plaatsvervangend voorzitter. Carlos Ooijen was al actief in het bestuur als penningmeester. Na de ALV in november zal Yves Willems van Optyl de rol van penningmeester van hem overnemen.

Ooijen heeft in de afgelopen tijd vaak naast voorzitter Tom Pruymboom gefungeerd als raadsman en heeft vanwege zijn inzage in de financiële kant van de vereniging logischerwijs ook een goede kijk op de route van Machevo & Bulk. “Met Carlos heeft Machevo een prima opvolger voor Frans Bakker”, zegt Pruymboom.

Frans Bakker, commercieel directeur van Dinnissen Process Technology, is al ruim een decennium bestuurslid van Machevo & Bulk. “Hij heeft prima diensten geleverd aan Machevo”, zegt Pruymboom. “Dat we op zoek moesten naar een andere vicevoorzitter, is eigenlijk te wijten aan het succes van Frans. Zijn verantwoordelijkheden als aandeelhouder van Dinnissen Process Technology en de taken van vicevoorzitter waren niet altijd goed te combineren qua tijdsplanning.”

Het bestuur wil Bakker enorm bedanken voor zijn bijdrage als vicevoorzitter. “Frans blijft gelukkig actief binnen het bestuur”, zegt Pruymboom. “Hij levert een waardevolle bijdrage aan het proces van routebepaling binnen Machevo & Bulk en hij geniet een ruime mate van kennis in onze sector die steeds goed van pas komt en zal blijven komen.”

Bekijk al het nieuws

Onze partners

Alle partners