Brancheonderzoek Nederlandse procesindustrie nadert voltooiing

web G6RF8152

web G6RF8152Binnenkort verschijnt het jaarlijkse marktonderzoek van onze vereniging. Het rapport is een vinger aan de pols bij de toeleveranciers aan de procesindustrie. Is het vertrouwen in de markt verder gestegen? Welke uitdagingen hebben in onze branche de grootste impact? Deze en andere vragen worden in het onderzoek beantwoord. Voor een goed beeld is het van cruciaal belang dat onze leden de enquête invullen. Heeft u nog niet geklikt op de link in de mail die de Jaarbeurs 21 maart heeft gestuurd? Doe het dan zo snel mogelijk!

Ook geeft het brancheonderzoek een kijkje in de keuken bij enkele toonaangevende spelers in de markt. Zo geeft Claudia van den Pol, die begin dit jaar familiebedrijf Apollo (intern transport) heeft overgenomen, haar visie in een interview. Vincent van der Wel, mede-oprichter van Penko Engineering (industriële weegapparatuur), vertelt over zijn strategie.

Jaarbeurs voert het onderzoek uit in opdracht van de Machevo & Bulk Vereniging. Aan het onderzoek werken tientallen bedrijven mee. Zo ontstaat een helder beeld hoe het ervoor staat in onze sector en wat van de toekomst kan worden verwacht. Het onderzoek valt binnenkort kosteloos bij Machevo-leden in de bus.

Bekijk al het nieuws

Onze partners

Alle partners