Bezoek aan het Feed Design Lab en DINNISSEN BV

Samen met leden van onze Duitse partnervereniging DSIV bezoeken we op donderdag 9 februari a.s. het Feed Design Lab in Wanssum en system integrator Dinnissen BV in Sevenum, beide gelegen in Limburg.

Grijp deze kans om uw internationale netwerk uit te breiden en breng samen met uw Duitse collega’s een bezoek aan de proeffabriek van het Feed Design Lab. Geniet vervolgens van een heerlijke lunch bij Dinnissen en doe innovatieve kennis en ervaring op bij deze specialist in procestechnologie voor vaste stoffen. De dag kunt u op eigen gelegenheid en kosten informeel afsluiten met een gezamenlijke maaltijd bij het dichtbijgelegen restaurant ‘Turfhoeve’.

AANMELDEN IS NIET MEER MOGELIJK, VOLGEBOEKT.

10:00 uur: Bezoek aan het Feed Design Lab in Wanssum
Feed Design Lab is een praktijkgericht onderzoeks- en opleidingscentrum voor innovatie en duurzaamheid in de diervoedersector. Meer dan 100 nationale en internationale bedrijven uit de gehele sector zijn partner van Feed Design Lab en nemen actief deel aan het wereldwijde netwerk, dat dit centrum biedt.

Feed Design Lab kenmerkt drie hoofdactiviteiten: het verhuren van een proeffabriek, het geven van trainingen en het ontwikkelen van projecten. Feed Design Lab is hierin uniek. Nergens anders in Europa vinden onderzoek, training en proefvoerproductie plaats binnen dezelfde muren van één instituut.

Feed Design Lab
Stayerhofweg 25 F
5861 EJ Wanssum
Handelsgebied nummer 6435
Telefoon: +31 6 538 26 611
E-mail: info@feeddesignlab.nl
Website: www.feeddesignlab.nl

12:00 uur: Bedrijfsbezoek aan Machevo-lid Dinnissen BV
We worden ontvangen met een lunch door Frans Bakker (commercieel directeur, Dinnissen Nederland) en Michael Opel (accountmanager Dinnissen). Aansluitend volgt een lezing over de bedrijfsontwikkeling en producten van Dinnissen en sluiten we het bezoek af met een rondleiding door de productiehal.

Met meer dan 70 jaar ervaring in industriële processen is Dinnissen bij uitstek de specialist in procestechniek voor poeder, korrels en granulaten. Van ontwerp, machineontwikkeling en bewerking tot automatisering en besturing. Dinnissen optimaliseert en innoveert processen met maatwerkoplossingen.

Dinnissen BV (hoofdkantoor)
Horsterweg 66
NL-5975 NB Sevenum
Telefoon: +31 77 467 35 55
E-mail: powtech@dinnissen.nl
Website: www.dinnissen.nl

18:00 uur: Afsluitende maaltijd bij Turfhoeve in Sevenum
Samen met leden van onze Duitse partnervereniging DSIV  sluiten we de dag af met drankjes en een heerlijke maaltijd in het traditionele, sfeervolle en charmante pannenkoekenhuis, Restaurant Turfhoeve. Onder het genot van Limburgse gastvrijheid, kunnen we tijdens een gezellige avond, zowel zakelijk als persoonlijk, van gedachten wisselen.

Restaurant turfhoeve 
Midden Peelweg 1
5975 MZ Sevenum
Telefoon: +31 77 467 7500
Website: www.turfhoeve.nl

Onze hotelaanbeveling voor dit evenement:
Gr8 Hotel Sevenum
Kleefsedijk 29a
5975 NV Sevenum
Telefoon: +31 (0)88 45 40 631
E-mail: reserveringen@gr8hotels.nl

Geef bij boeking aan: Gr8 Hotel Sevenum

Algemene voorwaarden
Deelnemen aan de bedrijfsbezoeken is voor leden van Machevo en DSIV kosteloos. Kosten voor het evenement inclusief diner voor Machevo-leden bedraagt €40,- excl. btw. Indien u geen lid bent van de Machevo & Bulk vereniging betaalt u voor het volledig programma €90,- excl. btw. De kosten dienen ter plekke bij het restaurant vooraf contant en gepast betaald te worden aan de afgevaardigde van vereniging DSIV.

Afmelden is noodzakelijk. Bij niet of niet tijdig afmelden binnen 48 uur, brengen wij de gemaakt catering- en organisatiekosten in rekening te weten € 125,- per persoon.

Bekijk al het nieuws

Onze partners

Alle partners