Bent u erbij als exposant op de WoTS 2022?

Leden van Machevo & Bulk, FEDA en FHI zitten middenin de voorbereidingen voor de World of Technology & Science 2022. De komende maanden zijn vergaderingen gepland voor het opzetten van projecten en seminars. Dat zijn activiteiten die u kunnen helpen in uw bezoekerswerving en het is nu het moment om betrokken te zijn bij de bepalende richting.

Bezoekers uit industrie, wetenschap en zorg van WoTS zien de toegevoegde waarde in neutrale kennisoverdracht, de integratie van de vijf werelden en het aanbod van de exposanten. De afgelopen periode heeft ook nog eens aangetoond, dat online beurzen bij lange na niet het effect hebben als de fysieke beurzen hebben.

De brancheorganisaties FEDA, Machevo & Bulk en FHI, nodigen u dan ook van harte uit om deel te nemen aan de World of Technology & Science, die van 27 tot en met 30 september 2022 plaatsvindt.

Machevo hotspots
Tijdens Industrial Processing vindt u ook onze Machevo Hotspots. Op deze plek tonen leden hun innovaties en delen zij hun brede kennis voor de procesindustrie. Dit paviljoen kan dan ook gerust hét middelpunt van toeleveranciers aan de procesindustrie worden genoemd. Met een stand in het Machevo Paviljoen voorziet u zich van een gemakkelijk all-in pakket: van vloerhuur tot standbouw en van schoonmaak tot inrichting.

Daarnaast biedt het Machevo Paviljoen u voldoende ruimte om een eigen image aan uw stand te geven. Deze voordelen en aantrekkingskracht bespaart u onnodige kosten en tijd. Het Machevo Collectief heeft een eigen uitstraling en wordt extra onder de aandacht gebracht zodat bezoekers u nog gemakkelijker zullen vinden.

Korting voor leden Machevo & Bulk Vereniging
Leden van de Machev0 & Bulk Vereniging profiteren fors van korting op deelname aan de de Industrial Processing. Wilt u ook profiteren van deze ledenkorting? Word nu lid, sta op de Industrial Processing beurs en je hebt je Machevo & Bulk bijdrage voor 2 jaar terugverdient. Klik hier voor meer informatie over een lidmaatschap.

Inschrijven voor deelname
Traditiegetrouw geven we de eerst ingeschreven exposanten de mogelijkheid om op de toegewezen stand locatie te reageren. Alle bedrijven, die voor de eerste deadline van vrijdag 11 februari 2022 zijn ingeschreven, krijgen die mogelijkheid. Met deze eerste inschrijvingen wordt een conceptindeling ingetekend. Eind maart ontvangen de eerst ingeschreven bedrijven deze indeling en vragen wij om reacties.

Inschrijven voor deelname kan via het inschrijfformulier. Op het inschrijfformulier geeft u aan in welke wereld u wilt staan en wat uw voorkeur is voor standbouw. Na inzending van het inschrijfformulier ontvangt u vanuit het FHI-bureau een bevestiging en nadere informatie betreffende de verdere voorbereiding en invulling van uw deelname aan WoTS.

Op www.wots.nl vindt u meer informatie over de World of Technology & Science. De aanmeldingen lopen in een vergelijkbaar tempo als bij vorige edities en de exposanten zijn enthousiast om weer een fysieke editie mee te maken. Benieuwd wie al deelnemen? Kijk dan op fhi.nl/wots/exposanten.

Mocht u vragen hebben dan kunt u contact opnemen met Yvonne Kaal, telefoon +31 (0)6 82 52 79 12 of info@wots.nl.

Met vriendelijke groet,
Beursorganisatie World of Technology & Science 2022

Bekijk al het nieuws

Onze partners

Alle partners