Algemene Ledenvergadering in combinatie met groots netwerk evenement ‘Machevo Connect 2014’

Jrbrs-1342 web

U komt toch ook op 2 december 2014?

Dinsdag 2 december 2014 organiseren wij onze Algemene Ledenvergadering weer buitengewoon ongewoon! Deze keer in samenwerking met de Jaarbeurs en in combinatie met het groots netwerkevenement ‘Machevo Connect 2014’.

Jrbrs-1342 webHet eerste uur houden we in sneltreinvaart onze Algemene Ledenvergadering. Deze vindt plaats in het Auditorium van de Jaarbeurs Utrecht. Daarna gaat hét netwerkevenement voor de procesindustrie van start op het Media Plaza van de Jaarbeurs; ‘Machevo Connect 2014’. Het programma bevat uiteraard zeer veel netwerkmomenten maar ook wervelende lezingen met top sprekers, zoals Remco Claassen en Jacqueline Fackeldey.

Tijdens ‘Machevo Connect 2014’ komen alle genodigden van Machevo én de Industrial Processing van de Jaarbeurs bijeen, zodat alle deelnemers de synergie van beide organisaties kunnen ervaren. In de verschillende zalen vinden parallelsessies plaats met interessante of inspirerende lezingen. Daaronder topspreker Remco Claassen;  de rebelse spreker, trainer en auteur die de deelnemers op verfrissende en humorvolle wijze zal laten nadenken over leiderschap, effectiviteit en persoonlijke ontwikkeling. Heeft u daarna nog een prangende vraag? Trek dan Remco aan de bar nog even persoonlijk aan zijn jasje. En dan is daar ook Drs. Jacqueline Fackeldey; klantropoloog, auteur en wakker-schudder met een inspirerend verhaal over social media en social business. Tot slot kunnen alle deelnemers tijdens de afsluitende netwerkborrel, onder het genot van een dinerbuffet,  napraten of gewoon even bijkomen van deze enerverende middag.

14A0893 webDeelname is voor leden van de Machevo & Bulk Vereniging kosteloos, maar aanmelden is in verband met de organisatie van het evenement noodzakelijk. U dient zich voor beide bijeenkomsten afzonderlijk aan te melden als u hieraan wilt deelnemen.

Locatie
Locatie Media Plaza met Auditorium
Jaarbeurs, Entree Oost
Croeselaan 6
3521 CA Utrecht

Tijden
Aanvang ALV: 13.00 uur (ontvangst 12.30 uur)
Aanvang Machevo Connect: 13.45 uur (ontvangst 13.15 uur)
Eindtijd: 19:30 uur

Zie: Meer informatie Jaarbeurs
Zie: Meer informatie Media Plaza met Auditorium
Zie: Meer informatie Parkeren bij de Jaarbeurs
Zie: Routebeschrijving naar de Jaarbeurs

Auditorium HR webAls u vragen heeft of suggesties kunt u contact opnemen met het secretariaat via e-mail (secretariaat@machevo.nl).  Let op: kosteloos afmelden is mogelijk tot uiterlijk 48 uur voor aanvang. Wanneer u later (of helemaal niet) afmeldt, wordt € 50,- voor de gemaakte onkosten in rekening gebracht (organisatie- en cateringkosten).

Klik hier om uzelf aan te melden voor:
Deelname aan Algemene Ledenvergadering 2014

Klik hier om uzelf aan te melden voor:
Deelname aan Machevo Connect 2014

Bekijk al het nieuws

Onze partners

Alle partners