Mini-congres: AI in de voedingsindustrie

AI in de voedingsindustrie

Laten we samen de toekomst van kunstmatige intelligentie in de voedingsindustrie verkennen.

Aan bod komt o.a. een leerzame case over de recente transformatie van Unilever Ice Cream tot een ‘Smart Factory’. Ook zal een strategische AI prompt consultant u bijpraten over AI en uitleggen hoe u strategische vragen in ChatGPT kunt stellen.

Waarom je dit niet mag missen?
Dit evenement biedt niet alleen inzicht in hoe AI de voedingsindustrie transformeert, maar creëert ook een platform voor samenwerking en innovatie tussen onze netwerken.

Een uitgelezen kans om te leren, te netwerken en nieuwe mogelijkheden te ontdekken.

Wat bedoelen we met AI in de Foodindustrie?
AI is een breed spectrum van technologieën die machines in staat stellen taken uit te voeren die normaal menselijke intelligentie vereisen. Dit omvat activiteiten zoals leren, redeneren, problemen oplossen, waarnemen, en taalbegrip. AI valt onder de bredere paraplu van digitalisering, aangezien het gebruik maakt van digitale technologieën en gegevensverwerking.
Het speelt een belangrijke rol in de automatisering, waarbij processen of taken die eerder door mensen werden uitgevoerd, nu door systemen worden overgenomen. Robotisering, aan de andere kant, verwijst naar het gebruik van robots (fysieke machines) in industrieën en andere gebieden.

AI kan een cruciaal onderdeel zijn van robotica, omdat het robots intelligenter en autonomer maakt. Kortom, AI is een sleutelcomponent in de hedendaagse digitale transformatie, en speelt een rol in zowel automatisering als robotisering.

Programma overzicht:
Datum: 6 februari 2024
Locatie: Mikrocentrum De Run 1115 | 5503 LB Veldhoven14:30 |

15:00 | Welkom

15:15 | De transformatie van Unilever Ice Cream
Ben & Jerry’s en Magnum: Van traditionele productielijnen naar een geavanceerde smart factory – Bart Winter (Supply Chain professional – Production, Transformation, Innovation & Sustainability – Unilever Ice Cream).

16:00 | Strategisch succes met AI
Ontdek hoe strategische vragen in ChatGPT de deur kunnen openen naar ongeziene mogelijkheden in de wereld van AI. – John Wallbrink (Strategische AI prompt consultant).

16:45 | Food Tech Event

17:00 |  Start netwerkborrel

Dit mini-congres biedt een unieke kans om diepgaande kennis op te doen over AI-toepassingen in onze sector en hoe deze kunnen bijdragen aan efficiëntieverbetering en kostenreductie.

We kijken uit naar je aanwezigheid en bijdrage aan deze belangrijke discussie.

Aanmelden is alleen online mogelijk. Klik hier om aan te melden.

Bekijk al het nieuws

Onze partners

Alle partners