QRM workshop 01Wilt u zich als toeleverancier aan de procesindustrie kortere leertijden en een lagere kostprijs realiseren? QRM, Quick Response Manufacturing is een effectieve samenwerkingsmethode om goede en blijvende resultaten te boeken. Maar hoe past u QRM toe in de eigen organisatie? Na de succesvolle Agile & Scrum en LEAN-workshop in 2019 organiseren we op donderdag 13 februari a.s. een volgende workshop in samenwerking met Spartners. Als lid van Machevo nodigen we u graag uit om kosteloos aan deze QRM workshop deel te nemen. Verzeker uzelf van een plek en meld u direct aan!

 DSC4726 LR webLeden van de Machevo & Bulk Vereniging zijn op dinsdag 4 februari a.s. welkom voor een exclusief bedrijfsbezoek aan Dalco Food in Oosterhout. Wellicht komt Dalco Food u bekend voor. Afgelopen zomer nam General Manager van Dalco Food, Marian Wagemakers, zitting in het opiniepanel van ons ‘Captain of Processing dinner’.

Pak de kans om een 'kijkje in de keuken' te nemen bij deze specialist in de productie van vlees en vleesvervangers. Er zijn slechts 25 plekken beschikbaar, reageer dus snel en meld uzelf aan via het aanmeldformulier op onze website.

Omachevop 14 november heeft een eerste deelnemersoverleg met twaalf geïnteresseerden plaatsgevonden over de Machevo Hotspots. Tijdens deze bijeenkomst is een conceptversie van de standbouw besproken en zijn de randvoorwaarden voor dit paviljoen in kaart gebracht.

SEW Kennissessie 03 webSEW Eurodrive nodigt u op 23 januari 2020 uit om tijdens een interactieve sessie meer te leren over de connectie tussen Lean en Smart Factory. Tijdens een rondleiding door het bedrijf in Rotterdam hoort u alles over de verandering die SEW Eurodrive de afgelopen 12 jaar heeft doorgemaakt. Door veel trial and error en diverse veranderingen zijn zij klaar voor de toekomst. De interactieve sessie maakt inzichtelijk hoe Lean en Smart Factory hierbij geholpen hebben.

Terugblik connect 4Met dagvoorzitter Humberto Tan was er 5 november weer een geslaagde algemene ledenvergadering en borrel. Waar in het Evoluon in Eindhoven het contact met bekenden is aangehaald en met onbekenden is gelegd. Met sprekers Dirk Scheringa en afgevaardigden van Refresco en Stegeman die hun verschillende visies deelden op het varen van een nieuwe koers. Volgens de een is dat altijd passie, en volgens de ander vindt u dat door “dichtbij de bedrijfsidentiteit te blijven.” Een terugblik op Machevo Connect 2019, een informatief en inspirerend en netwerkevenement.

Machevo sluit het jaar 2019 af met de komst van de drie nieuwe leden Jelba, Van Lente Systeemintegratie B.V. en Bray Controls Europe B.V. Met elk een andere discipline vormt de procesindustrie de verbindende schakel tussen de leden en de Machevo & Bulk Vereniging. De positieve ervaringen van branchegenoten en het interessante aanbod van activiteiten is de directe aanleiding voor hun lidmaatschap.

Pagina 1 van 19