Op de Machevo Hotspots tonen leden van de Machevo & Bulk vereniging gezamenlijk hun innovaties en delen zij hun brede kennis op het gebied van procesindustie. Dit paviljoen kan dan ook gerust hét middelpunt van toeleveranciers aan de procesindustrie worden genoemd.

39784007892 273f1dbdd0 zDe leden van Machevo namen dinsdag 16 januari een uitzonderlijk kijkje achter de schermen van het Reactor Instituut Delft (RID). Het instituut is al meer dan 50 jaar samen met de afdeling Radiation, Science & Technology (RST) het Nederlandse kenniscentrum voor aan straling gerelateerd onderzoek en onderwijs.

ACHEMA 2018Achema is een van de toonaangevende beurzen op het gebied van procestechnologie. Van 11 tot en met 15 juni a.s. vindt deze plaats in Frankfurt am Main, Duitsland. Een interessante beurs voor leden van Machevo. Vandaar dat er een gezamenlijke Machevo Beursreis is georganiseerd.

Anuga foodtec

Over circa 2 maanden is het weer zover. Dan vindt de Anuga Foodtec weer plaats in Keulen van 20 t/m 23 maart! Eens in de 3 jaar is Keulen de hotspot van de wereldwijde voedingsmiddelenindustrie!

Header uitnodiging RID2DINSDAG 16 JANUARI 2018 (EXCLUSIEF VOOR LEDEN)

Altijd al een kernreactor van binnen willen zien? U als lid van Machevo krijgt de kans om een kijkje te nemen bij Reactor Instituut Delft (RID). Al meer dan 50 jaar is RID samen met de afdeling Radiation, Science & Technology (RST) het Nederlandse kenniscentrum voor aan straling gerelateerd onderzoek en onderwijs. Houd op dinsdag 16 januari de agenda vrij en meldt u aan via het online aanmeldformulier.

Wees er echt snel bij want er is slechts plaats voor 30 deelnemers! En vol=vol. Om zoveel mogelijk leden een kans op deelname te bieden hanteren we als voorwaarden: Per lidbedrijf laten we één deelnemer toe en aanmeldingen worden op volgorde van binnenkomst verwerkt.

HotspotU bent van harte welkom voor de Go/No-go meeting over de ‘Machevo Hot Spots’ op de beurs Industrial Processing. In dit overleg worden keuzes gemaakt (met de deelnemers en geïnteresseerden) die betrekking hebben op de definitieve standgrootte, de voorkeurslocatie in hal 9 en de gezamenlijke promotie/bezoekerswerving.

Pagina 1 van 17