image.pngMet grote verslagenheid hebben wij kennis genomen van het overlijden van Marcel Meijers, lid van onze vereniging met zijn bedrijf DdV Media International. We kennen Marcel als een gedreven, enthousiast en sympathiek initiator en organisator van het PompNL plein en ook binnen de vereniging was hij een graag gezien persoon. Wij zullen zijn aanwezigheid erg missen.

Wij verwijzen onze leden naar de website van PompNL met een in memoriam en mogelijkheid tot condoleance.

Onze gedachten gaan uit naar zijn vrouw Anca en hun kinderen. Wij wensen hen veel steun en sterkte toe.

Bestuur en leden van Machevo & Bulk Vereniging

agile scrum

Wilt u zich als toeleverancier aan de procesindustrie efficiënt en resultaatgericht ontwikkelen? Agile & Scrum is een effectieve samenwerkingsmethode om op korte termijn goede en blijvende resultaten te boeken.

Maar hoe past u Agile & Scrum toe in de eigen organisatie? Na de succesvolle LEAN-workshop in mei organiseren we op donderdag 12 september a.s. een volgende workshop in samenwerking met Spartners. Als lid van Machevo nodigen we u graag uit om kosteloos aan deze Agile & Scrum workshop deel te nemen. Verzeker uzelf van een plek en meld u direct aan!

Bent u verhinderd op 12 september of is deze workshop ook interessant voor uw collega's? Stuur deze uitnodiging dan zeker door.

Aan het einde van de eerste VICTAM-beursdag, op woensdag 12 juni a.s., organiseert Machevo een beursborrel op de stand van TBMA EUROPE. U bent van harte welkom!

Datum: Woensdag 12 juni 2019
Wat: Beursborrel Machevo op Victam
Waar: Hal 6, stand D070, Köln Messe
Mede organisator: TBMA

Victam is veruit ’s werelds grootste beurs voor de diervoeder- en graanverwerkende industrie, ingrediënten en additieven, aquafeed, petfood en biomassa-pelletindustrieën en vindt van 12 t/m 14 juni a.s. plaats in Keulen.

beursborrel

Met de komst van onze nieuwe leden, CinchSeal en Heilig Mixers, breidt Machevo verder uit. Een deelname aan de Algemene Ledenvergadering heeft de Sales Manager van CinchSeal Benelux, Christian Wermeter, overtuigd van de meerwaarde van onze vereniging. Ook Ruud Nanninga, Directeur van Heilig Mixers is verheugd met het lidmaatschap.

Carlos Ooijen webColumn Carlos Ooijen (VDL Industrial Products) 

Iedereen weet dat de vergrijzing van de beroepsbevolking jaarlijks flink toeneemt. Met de pensionering van de oudere medewerkers verdwijnt er een hoop kennis en ervaring. Daarom moeten we er nu voor zorgen dat er voldoende nieuwe, jonge vakmensen voor de industrie kiezen. Vakmanschap is immers niet iets dat je kunt kopen; het komt met de jaren, door opleiding en ervaring.

DSC 0452 webDe LEAN-workshop, welke op 14 mei jl. in samenwerking met organisatie adviesbureau SpartnerS plaatsvond, is door alle deelnemers met veel enthousiasme ontvangen. Op een praktische en interactieve wijze maakten de Machevo-leden kennis met de LEAN-principes en hoe deze toegepast kunnen worden in een productie omgeving waarbij op heldere wijze inzichten verschaft worden om bedrijfsprocessen te verbeteren.

Pagina 1 van 19