Woensdag 24 juni vanaf 16.00 uur op stand R45-6 (Hal 6)

Beursborrel SolidsDortmundWij nodigen u van harte uit om deel te nemen aan onze netwerkborrel op de beurs SOLIDS 2020 die begin volgende maand in Dortmund plaatsvindt. Deze borrel wordt gehouden op de eerste beursdag, woensdag 24 juni vanaf 16.00 uur in hal 6 op stand R45-6 van Van Beek Schroeftransport. Graag tot dan!

Afbeelding WorkshopOp donderdag 16 april 2020

In de procesindustrie wordt veelvuldig gebruik gemaakt van roestvast staal (RVS). Dit materiaal heeft enkele specifieke eigenschappen waarmee de engineer, maar ook de eindgebruiker van de RVS-apparatuur, moet rekeninghouden. In samenwerking met Nestinox B.V., leverancier van RVS bevestigingsmaterialen en lid van Machevo, bieden wij u een workshop aan waarin twee aspecten van het verwerken van RVS aan de orde komen: bacteriologische corrosie en (het voorkomen van) koudlas. Sprekers zijn Ko Buijs, metaalkundig adviseur, Peter de Bruine en Imro Wong. 

Logo PIP breedExposanten van Industrial Processing, een van de vijf werelden van World of Technology & Science 2020, kunnen via de Proces Innovatie Prijs (PIP) nieuwe en innovatieve producten of technologie├źn onder de aandacht brengen bij de bezoekers.

Machevo Dalco 23 webHet familiebedrijf Dalco Food B.V., specialist in de productie van vlees en vleesvervangers, opende op 4 februari jl. voor de leden van Machevo Bulk & Vereniging voor de eerste keer haar deuren voor een uniek kijkje in de keuken. Het bedrijfsbezoek is met een presentatie over de bedrijfsactiviteiten, missie en visie in combinatie met een interessante rondleiding in de productie erg in de smaak gevallen. Omdat het maximumaantal deelnemers al snel door de storm aan aanmeldingen was overschreden, zal op dinsdag 3 maart a.s. Dalco Food voor een tweede maal haar deuren openen voor de leden van Machevo. Er zijn nog slechts enkele plaatsen beschikbaar.

PompNL logoSinds kort mag PompNL zich mediapartner noemen van Machevo. Dat betekent dat de Vereniging en haar leden via kortere lijnen met de redactie van PompNL schakelen en vice versa.

IMG 0421 webDe effici├źnte connectie tussen Lean en Smart Factory is door SEW Eurodrive tijdens een sessie op 23 januari 2020 op een interactieve manier inzichtelijk gemaakt. Het bedrijf gaf aan de leden van Machevo op een bijzonder open en inspirerende manier tekst en uitleg over de successen van het veranderingsproces naar een Smart Factory.

Pagina 1 van 20