Machevo Connect 2016 en ALV

Op 21 november 2016 organiseerde Machevo in samenwerking met Jaarbeurs hét exclusieve netwerkevenement voor de procesindustrie: Machevo Connect 2016. Tijdens dit evenement kwamen alle genodigden van Machevo en de Industrial Processing bijeen in het Media Plaza van de Jaarbeurs met een connectborrel als afsluiting.
Door de inschakeling van BuzzMaster was deze editie interactiever dan ooit. Deze techniek maakte het mogelijk dat alle deelnemers tijdens een lezing via hun smartphone vragen konden stellen aan de spreker, hun mening te geven, polls in te vullen. Ook stond dit jaar een dagvoorzitter van allure garant voor een dynamische dag. Verslaggever en televisiepresentator Art Rooijakkers, onder meer bekend van Wie is de mol, leidde het programma. Voor de leden van Machevo liep hun Algemene Ledenvergadering als een rode draad door het evenement. Vergaderen was nog nooit zo leuk geweest!

Het programma bevatte drie sterke lezingen. Als eerste topspreker en trendwatcher Adjiedj Bakas. Hij ging onder meer in op de invloeden die energie, water en grondstoffen hebben op onze branche. Dichter op onze branche ingezoomd was de lezing van directeur productie bij CONO Kaasmakers Peter Schurink over de nieuwe duurzame kaasmakerij van CONO in Westbeemster. Het online delen van uw ervaring en kennis, uw bedrijfsinformatie en de kennis van de medewerkers werkt als een magneet voor uw klanten, wist Edwin Vlems, Marketing manager bij metaalgroothandel MCB.

 

 

Bekijk al het nieuws

Onze partners

Alle partners