Algemene Ledenvergadering

De Machevo & Bulk Vereniging kan terugkijken op een zeer geslaagde Algemene Ledenvergadering met hoge opkomst (80! deelnemers). Deze bijeenkomst van alle leden, aspirant leden en relaties van de vereniging vond plaats op 24 november 2011 op locatie en in samenwerking met TNO Eindhoven.

De heer Dr. Ronald Visschers, Business Line Manager bij TNO, verzorgde enthousiast een lezing over zijn propositie “Innovatieve voedingsconcepten”.

Tijdens de pauze verzorgde TNO twee rondleidingen die alle deelnemers bij toerbeurt konden volgen, te weten een rondleiding ‘Provide’ en een rondleiding door het Foodlab. In “Provide!”, Process Intensification Development Centre, werken TNO en partners uit de chemische en equipment industrie samen aan de ontwikkeling van de continue multi-inzetbare chemische fabriek van de toekomst.

De heer Sytse Kooistra, Social Media Strateeg bij Pickle Factory en verantwoordelijk voor de social media campagne van de Hertog Jan Brouwerij, liet zien en horen hoe een authentiek biermerk zeer succesvol via social media in contact is gekomen met haar fans.

Bij vertrek stond er voor iedere deelnemer een goodie bag klaar met daarin informatie en relatiegeschenken van onze nieuwe leden uit 2010 en 2011. Met een goed gevulde tas in de hand, nieuwe kennis en inspiratie in het hoofd en weer helemaal bijgepraat over de ontwikkelingen in onze branche verlieten de deelnemers het moderne TNO gebouw.

Bekijk al het nieuws

Onze partners

Alle partners