Maakt u optimaal gebruik van uw netwerk?

Cynthia Meijer , Machevo & Bulk Vereniging

De Machevo & Bulk Vereniging is een krachtig, interessant en inspirerend netwerk voor diegenen die er ten volle gebruik van maken. Ik zeg met nadruk ‘diegene’. Laat kansen om je netwerk en kennis uit te breiden niet onbenut. Naarmate Machevo blijft groeien, groeit ook het potentieel om in contact te komen met nieuwe mensen en mogelijkheden, wat u en uw organisatie op vele manieren ten goede kan komen. Hoe goed bent u eigenlijk bekend met het netwerk van onze vereniging?

Pak wat normaal buiten uw bereik ligt
Of u nu actief op zoek bent naar nieuwe opdrachten, leveranciers, kennis, inspiratie of contacten wilt leggen in het eigen vakgebied: netwerken met gelijkgestemde professionals is van onschatbare waarde. Door zinvolle relaties aan te gaan en uw netwerk uit te breiden, krijgt u toegang tot kansen en informatie die anders buiten uw bereik zouden blijven. Machevo opent veel inspirerende en leerzame deuren, maar het opbouwen van een solide netwerk vraagt uiteraard ook een actieve houding vanuit uzelf. Zo kunt u onder meer actief gebruik maken van onze LinkedIn-groep, uw bedrijfsprofiel optimaal benutten op onze website en als kers op de taart: deelnemen aan enerverende bedrijfsbezoeken en evenementen. Een treffend voorbeeld hiervan is het Captains of Processing Dinner!

Want wanneer komt het nu voor dat tientallen beslissers uit onze industrie samenkomen op één locatie om te discussiëren over actuele trends en ontwikkelingen in de procesindustrie? En dat alles ook nog eens onder het genot van heerlijke spijzen en een gezellig drankje? Lijkt mij een uitgelezen kans om op de hoogte te blijven van wat leeft in de procesindustrie en inspiratie op te doen uit de ervaringen van anderen, terwijl uw netwerk op hetzelfde moment een enorme boost krijgt. De tafelwissels en een gezamenlijk ontvangst zorgen er namelijk voor, dat iedereen voldoende kansen krijgt elkaar te spreken.

Captains of Processing Dinner, een uniek moment met impact
Heeft u hier wel trek in? Meld u dan direct aan via de website van Machevo voor het Captains of Processing Dinner en profiteer ten volle van alles wat onze vereniging te bieden heeft. De inmiddels derde editie van dit zeer gewaardeerde evenement wordt georganiseerd door Machevo in samenwerking met partners EasyFairs en vakblad BULK. Een opiniepanel, bestaande uit Suzanne van Tilburg (Rabobank), Arend Jan van Gelder (SiccaDania), Maarten Schutyser (Wageningen University & Research) en Peter Bogte (Vapo), discussiëren elk vanuit hun eigen expertise aan de hand van resultaten van een online enquête, zoals eerder ingevuld door leden van Machevo. Niet alleen reuze interessant, maar zeker ook waardevol voor de branche. Normaal zijn de gedetailleerde uitkomsten, maar zeker ook de gedachtengangen áchter dit soort enquêtes, niet toegankelijk.

Kortom, een avond die u simpelweg niet wilt missen!

Bekijk al het nieuws

Onze partners

Alle partners