Aanmelden bedrijfsbezoek Lely

Op donderdag 20 april a.s. is branchegroep DMFI te gast bij Lely in Maassluis. Lely, opgericht in 1948, richt zich op een duurzame, winstgevende en aangename toekomst in de agrarische sector. Vanuit de samenwerking met DMFI zijn tien leden van de Machevo & Bulk Vereniging van harte welkom om deel te nemen aan dit bedrijfsbezoek.

Toekomstige technologische innovatie hangt af van de jongeren van vandaag. Na het ontvangst op de Lely Campus wordt dit inspirerende bedrijfsbezoek gestart met een tour door de fabriek. Aansluitend wordt er tijdens een presentatie over de aanpak, dieper in gegaan op hoe Lely de nieuwe generatie enthousiast probeert te maken voor technologie. Ook kan er tijdens een workshop geëxperimenteerd worden. Normaal doet Lely dat niet, voor dit bezoek wordt een uitzondering maakt.

Wilt u er bij zijn? Schrijf u dan snel in via het onderstaande formulier. Vol is vol, er zijn maar tien plekken beschikbaar. Aanmeldingen worden op volgorde van binnenkomst behandeld. Vanwege het beperkt aantal deelnemersplekken kan er per lid 1 contactpersoon deelnemen.

Uw gegevens

    Bedrijfs- en overige gegevens

     

    Let op: Deelname is kosteloos, maar aanmelden is noodzakelijk. Let op: als u zich aanmeldt gaan wij ervan uit dat u ook komt. Kosteloos afmelden is mogelijk tot uiterlijk 48 uur voor aanvang. Wanneer u zich later (of helemaal niet) afmeldt, wordt € 100,- in rekening gebracht voor de gemaakte organisatie- en cateringkosten. Tijdens het evenement worden beeldopnamen gemaakt voor het archief en communicatieve doeleinden.

    Onze partners

    Alle partners